Παναθηναϊκός: Αφήνει την περίπτωση Ρεμπότσο, ασχολείται με άλλον αριστερό μπακ

Παναθηναϊκός: Αλλαγή δεδομένων με τους «πράσινους» να μην ολοκληρώνουν την μεταγραφή του Πέδρο Ρεμπότσο καθώς επιλέχτηκε άλλος αριστερός μπακ με το όνομα να μην έχει διαρρεύσει.
epa10582221 Fiorentina's Polish midfielder Antonin Barak (L) in action against Lech Poznan's Portogues defender Pedro Rebocho (R) during the UEFA Europa Conference League quarterfinal second leg soccer match between ACF Fiorentina and Lech Poznan, in Florence, Italy, 20 April 2023. EPA/CLAUDIO GIOVANNINI

Η περίπτωση του Πέδρο Ρεμπότσο, έμοιαζε να είναι σχεδόν τελειωμένη. Μετά το τέλος της αναμονής για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο Παναθηναϊκός φαινόταν να προκρίνει τον Πορτογάλο για τη θέση του αριστερού μπακ. Περίπτωση που δεν έμοιαζε και δύσκολη καθώς ο 29χρονος είναι ελεύθερος στην αγορά.

Όμως, τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως υπάρχουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Κάτι που αφήνει πίσω την υπόθεση Ρεμπότσο, σε τέτοιο σημείο που ουσιαστικά έχει εγκαταλειφθεί το σενάριο απόκτησής του. Ο λόγος είναι πως προτιμήθηκε τελικά άλλος παίκτης για τη θέση του αριστερού μπακ.

Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει ακόμη, όμως φαίνεται να είναι περίπτωση που μπαίνει στην τελική ευθεία. Οπότε εντός των ημερών θα «κλείσει» η μεταγραφή του αριστερού μπακ που έχει εξελιχθεί σε… μυστήριο για τους «πράσινους».