ΠΑΟΚ – Χιμπέρνιαν 0-1: Ήττα στο δεύτερο φιλικό

Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχασαν απ’ την Χιμπέρνιαν με 1-0, με την ομάδα του Λουτσέσκου να είναι απειλητική κυρίως στο πρώτο μέρος του φιλικού.
INTIME SPORTS

Από το 6ο λεπτό κρίθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Χιμπέρνιαν, όπου οι Σκωτσέζοι επικράτησαν 1-0. Ο Μπόιλ σε εκείνο το σημείο πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, στο δεύτερο τεστ του «δικέφαλου» στη διάρκεια της προετοιμασίας του.

Το γκολ προήλθε από λάθος του Κοτάρσκι, ενώ η ο Λουτσέσκου χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες ουσιαστικά. Με το πρώτο ημίχρονο να είναι το καλό για τους «ασπρόμαυρους». Όταν και δημιούργησαν τις καλύτερες φάσεις τους, σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος όπου ο ρυθμός του αγώνα συνολικά έπεσε και δεν υπήρχαν ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.

Σε κάθε περίπτωση το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει σημασία όπως σε όλα τα φιλικά, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να βγάζει συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας του σε αυτό το διάστημα της προετοιμασίας.

ΠΑΟΚ α’ μέρος: Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα, Μαντί, Σβαμπ, Ντεσπόντοβ, Μουργκ, Τάισον, Μπράντον.

ΠΑΟΚ β’ μέρος: Ταλιχμανίδης, Ότο, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια (83' Σμυρλής), Γκούμας, Κουαλιάτα, Σαμάτα.