Παναθηναϊκός – Μπραουνσβάιγκ 0-1: Προβλημάτισε και χρειάζεται ενίσχυση

Με ήττα αποχαιρετά την Αυστρία ο Παναθηναϊκός που έμεινε και πάλι μακριά απ’ το γκολ κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ, ομάδα Β’ κατηγορίας Γερμανίας.
Παναθηναϊκός – Μπραουνσβάιγκ 0-1: Προβλημάτισε και χρειάζεται ενίσχυση
INTIME SPORTS
2'

Προβληματικό στη δημιουργία, χωρίς να φτιάχνει φάσεις και μοιραία ηττήθηκε 1-0 ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν τα φιλικά τους στην Αυστρία και επιστρέφουν στην Αθήνα, με ήττα από την Μπραουνσβάιγκ, η οποία είναι ομάδα Β’ κατηγορίας της Γερμανίας.

Το «τριφύλλι» ήταν εμφανώς ακίνδυνο μεσοεπιθετικά, δεν έκανε σχεδόν καμία ευκαιρία, με τους Γερμανούς δίκαια να βρίσκουν γκολ και να επικρατούν των «πράσινων». Πολλές ελλείψεις για το «τριφύλλι» που είναι ελαφρυντικό, αλλά και μεγάλη ανάγκη για ενίσχυση του ρόστερ ενόψει των αγώνων στο τέλος του μήνα για τα προκριματικά του Europa League.

Ήττα για τον Παναθηναϊκό των πολλών ελλείψεων από την Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ (Β’ κατηγορία Γερμανίας) με 1-0, στο τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους.

Η αναμέτρηση βρήκε τους Γερμανούς να είναι πιο απειλητικοί στην αρχή της αναμέτρησης, με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να βρει τρόπους να δημιουργήσει ευκαιρίες. Στο 28’ ο Γκόμες έχασε σημαντική ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο ημίωρο ο Λημνιός τραυματίστηκε και αποχώρησε απ’ την αναμέτρηση. Ο Ντραγκόφσκι ήταν εκεί όταν έπρεπε και η πρώτη απειλή του Παναθηναϊκού ουσιαστικά, ήρθε στο 41’ όταν ο Αϊτόρ εκτέλεσε φάουλ και παραλίγο να καταλήξει σε αυτογκόλ των Γερμανών.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα της αναμέτρησης, με τους «πράσινους» να μην απειλούν. Στο 62’ η Μπραουνσβάιγκ βρήκε το γκολ που έψαχνε με πολύ ωραία ενέργεια και σουτ του Μπα που κατέληξε στα δίχτυα.

Οι «πράσινοι» πήραν την κατοχή στην τελική ευθεία του ματς, αλλά πέρα από κάποια σουτ δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί. Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με ήττα 1-0, με πολλές απουσίες και ανάγκη για ενίσχυση όπως φανερώθηκε και πάλι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο / 4-2-3-1): Ντραγκόφσκι (46’ Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (46’ Φίκαϊ), Σένκεφελντ (72’ Κάτρης), Αράο (72’ Τσόκαϊ), Κώτσιρας (79’ Κυριόπουλος), Ζέκα (72’ Τρουιγέ), Βιλένα (46’ Πέρεθ), Λημνιός (33’ Αϊτόρ), Τζούρισιτς (72’ Νίκας), Μαντσίνι (72’ Μπρέγκου), Γερεμέγεφ (72’ Νταμπίζας).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή