ΑΕΚ: Το πλάνο επιστροφής των διεθνών, έξτρα ημέρες για τον Πινέδα

ΑΕΚ: Οι διεθνείς της «Ένωσης» ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και σταδιακά επιστρέφουν στην «κιτρινόμαυρη» καθημερινότητα.
INTIME SPORTS

Ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει πώς και πώς να έχει τους παίκτες στη διάθεσή του, για να μπορέσει να δουλέψει καλύτερα.

Η απουσία τους επηρεάζει την προετοιμασία, κάτι που φάνηκε και στο φιλικό με την Μπριζ. Στο τελευταίο παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που θα δώσει η ομάδα στην Ολλανδία ο Αργεντινός τεχνικός θα έχει επιστροφές.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Γάνδη στις 10 Ιουλίου πριν επιστρέψει στη βάση της στην Αθήνα. Σε αυτό το φιλικό το «παρών» αναμένεται να δώσουν, οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτες, Ντάμιαν Σιμάνσκι και Ντομαγκόι Βίντα, οι οποίοι φτάνουν την Κυριακή (7/7) στην Ολλανδία. Μια ημέρα αργότερα, ήτοι τη Δευτέρα (8/7), θα ενσωματωθεί κι ο Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος έπαιξε με το Περού στο Copa America.

Όσον αφορά στον Ορμπελίν Πινέδα εξασφάλισε κάποιες επιπλέον ημέρες άδειας, καθώς την τελευταία διετία πηγαίνει στα… κόκκινα και δεν έχει ξεκουραστεί. Ο Μεξικανός θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, όταν εκείνη επιστρέψει στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει και το πλάνο επιστροφής του Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος είναι στην αποστολή της Ελβετίας, που αποκλείστηκε απόψε (6/7) στα πέναλτι από την Αγγλία.

Σχετικές ειδήσεις