Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τα πέντε πρώτα φιλικά - Οι εκκρεμότητες για τα επόμενα

Ολυμπιακός: Τα πρώτα φιλικά που θα δώσει την περίοδο της προετοιμασίας η ομάδα ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα φιλικά του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι
EUROKINISSI
2'

Αντίστροφα… μετρούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για την έναρξη της προετοιμασίας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι «ερυθρόλευκοι» με την ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League μετέχουν απ’ ευθείας στη φάση των ομίλων του Europa League, με το νέο φορμάτ, κάτι που σημαίνει πως δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στα προκριματικά.

Έτσι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν χωρίς την πίεση των άμεσων αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός θα μπορέσει να «χτίσει» με καλύτερο προγραμματισμό την ομάδα για την ερχόμενη σεζόν.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο Βάσκος έχει ζητήσει την διεξαγωγή οκτώ φιλικών αναμετρήσεων, τόσο στην Ολλανδία, όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όσο και στην συνέχεια, μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στην Super League.

Μάλιστα, την Δευτέρα (08/07) ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τα πρώτα φιλικά που έχουν φιξαριστεί, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο πλάνο των Πειραιωτών βρίσκονται ακόμα τρία τεστ, τα οποία ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί, κάτι που θα γίνει το επόμενο διάστημα και θα ανακοινωθούν στην συνέχεια.

Αρχικά, κατά τη διάρκεια της παρουσίας στην Ολλανδία, η ελληνική ομάδα θα παίξει απέναντι στον Άγιαξ, την Αλ Κάντσια, όπου προπονητής είναι ο Μίτσελ και τη Ναϊμέγκεν. Στην συνέχεια, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στις 8 Αυγούστου τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ακολούθως θα μεταβεί στην Κύπρο, όπου στις 10 του μηνός θα παίξει κόντρα στον Άρη Λεμεσού.

Συνοπτικά, τα πρώτα φιλικά των Πειραιωτών:

19 Ιουλίου 2024, 16:00
Άγιαξ- Ολυμπιακός

26 Ιουλίου 2024, 17:30
Αλ Κάντσια - Ολυμπιακός

27 Ιουλίου 2024, 16:30
Ναϊμέγκεν - Ολυμπιακός

8 Αυγούστου 2024, 21:00
Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ

10 Αυγούστου 2024, 20:30
Άρης Λεμεσού - Ολυμπιακός

https://www.instagram.com/p/C9KFmWSo8Ri/

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή