Euro 2024 LIVE: Στον τελικό η Ισπανία με ανατροπή επί της Γαλλίας

Euro 2024: Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη της μάχης ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία για το πρώτο εισιτήριο του μεγάλου τελικού στο Βερολίνο.

Euro 2024 LIVE: Στον τελικό η Ισπανία με ανατροπή επί της Γαλλίας
1'

Το Euro 2024 μπαίνει στην τελική ευθεία με τη διεξαγωγή των ημιτελικών!

Το πρώτο βήμα γίνεται απόψε (9/7, 22:00) με το τεράστιο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τις πλέον παραδοσιακές «δυνάμεις» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Την Ισπανία και τη Γαλλία, οι οποίες θα «κονταροχτυπηθούν» στο Μόναχο, με τον νικητή να κλείνει θέση στον μεγάλο τελικό του Βερολίνου.

Οι Ισπανοί είναι οι μοναδικοί που έχουν νικήσει και στα πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής, ενώ είναι πρώτοι σε γκολ (11), σε συνολικές προσπάθειες (102) και ανακτήσεις μπάλας (230), αποδεικνύοντας πόσο εντυπωσιακοί είναι τόσο επιθετικά, όσο κι αμυντικά.

Απέναντί τους είναι οι πολύ σταθεροί Γάλλοι, οι οποίοι έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ (κι αυτό από πέναλτι) σε πέντε ματς. Όμως οι δικοί της παίκτες έχουν σημειώσει επίσης μόλις ένα (από πέναλτι), αφού τα άλλα δύο που μετράνε στο τουρνουά είναι αυτογκόλ.

Οι «μπλε» στοχεύουν στον τέταρτο τελικό μεγάλου τουρνουά τα τελευταία οκτώ χρόνια, καθώς έφτασαν στο τελευταίο ματς της διοργάνωσης στο Euro 2016 και στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και του 2022, επιβεβαιώνοντας την εμπειρία τους.

Η Ισπανία αναζητά την πρόκριση σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για 5η φορά στην ιστορία της (έχει τρεις κατακτήσεις) και η Γαλλία την 4η (έχει 2 τρόπαια).

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του ημιτελικού:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή