Super League: Ο τηλεοπτικός «χάρτης» της νέας σεζόν – Πού θα δείτε τους αγώνες

Super League: Η Athens Kallithea κι ο Λεβαδειακός βρήκαν τηλεοπτική «στέγη», συνεπώς ο τηλεοπτικός «χάρτης» της σεζόν 2024/25 είναι πλέον ξεκάθαρος.

Super League
INTIME SPORTS
2'

Με δεδομένο ότι οι ομάδες έχουν σε ισχύ συμβόλαια από την περασμένη σεζόν, το μοναδικό «ερωτηματικό» είναι που θα καταλήξουν οι δύο «νεοφώτιστες».

Όπως αναμενόταν, CosmoteTV και NOVA πήραν από μια, καλύπτοντας το κενό που δημιουργήθηκε μετά τον υποβιβασμό της Κηφισιάς (Cosmote) και του ΠΑΣ Γιάννινα (Nova).

Η CosmoteTV γνωστοποίησε επίσημα ότι θα μεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες της Athens Kallithea, ενώ μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για τη συμφωνία του Λεβαδειακού με τη NOVA.

Να θυμίσουμε ότι ο Πρωταθλητής ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο με τη NOVA ως το 2025, ενώ ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι στην CosmoteTV για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά που θα βλέπετε τους εντός έδρας αγώνες των 14 ομάδων της Super League

CosmoteTV

NOVA

ΑΕΚ

ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός

Άρης

Παναθηναϊκός

Πανσερραϊκός

ΠΑΣ Λαμία

Αστέρας Τρίπολης

Παναιτωλικός

Ατρόμητος

ΟΦΗ

Λεβαδειακός

Βόλος

-

Athens Kallithea

-

Η ανακοίνωση της CosmoteTV για τη συμφωνία με την Athens Kallithea

COSMOTE-TV-Athens-Kallithea-FC.jpg

Η Athens Kallithea FC αποκλειστικά στην COSMOTE TV έως το 2025

«Αποκλειστικά στην COSMOTE TV θα παίζει μπάλα η Athens Kallithea FC για τη σεζόν 2024-2025. Έτσι, όλοι οι εντός έδρας αγώνες των «νεοφώτιστων» για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, καθώς και επιλεγμένοι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας, θα προβάλλονται ζωντανά από τα κανάλια COSMOTE SPORT.

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα καλύπτει όλους τους αγώνες της Athens Kallithea FC με εκτενή ρεπορτάζ, αλλά και ειδικές pre-game και post-game εκπομπές στο πλαίσιο σημαντικών αναμετρήσεων, προσφέροντας πλούσια ενημέρωση στους φίλους του ποδοσφαίρου.

Εκτός από τους αγώνες της Athens Kallithea FC, τη σεζόν 2024-2025 οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα εντός έδρας ματς και των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΣ Λαμία, Παναιτωλικού, ΟΦΗ και Βόλου ΝΠΣ».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή