Legends 2004 - UEFA All Stars: Πού θα δείτε το φιλικό για τα 20 χρόνια από το Euro 2004

Είκοσι χρόνια μετά το Euro 2004, οι παίκτες που σήκωσαν το τρόπαιο και όλους τους Έλληνες στον ουρανό της Λισαβόνας, συναντιούνται στη γενέτειρα του «ενορχηστρωτή» της επιτυχίας, Ότο Ρεχάγκελ.
INTIME NEWS

Στο Έσσεν της Γερμανίας, υπό τις προπονητικές οδηγίες του Ρεχάγκελ, οι «Legends 2004» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα των «UEFA All Stars», που αποτελείται από ονόματα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Πού θα δείτε το ιστορικό φιλικό

Το Legends 2004 – UEFA All Stars θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (11/7). Συγκεκριμένα, ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το CosmoteSport1HD, αλλά και το κανάλι της Cosmote στο YouTube.

Η δημοσιογραφική κάλυψη της COSMOTE TV

Η COSMOTE TV έχει ετοιμάσει πλούσια κάλυψη για την μετάδοση του μεγάλου αγώνα με 10 κάμερες, pre & post-game εκπομπή, ενώ θα ακολουθήσει και την αποστολή της ομάδας από την αναχώρηση από την Αθήνα και καθ΄ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Την ημέρα του αγώνα, η εκπομπή «20 Years Legacy Match» με τους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο στην παρουσίαση, τους Στέφανο Αβραμίδη, Αντρέα Παλομπαρίνι και Έλενα Παπαδόπουλου στο ρεπορτάζ και τον Γιάννη Κυφωνίδη στην αρχισυνταξία, θα βρίσκεται στη διάθεση των τηλεθεατών πριν και μετά τη λήξη του ματς (20.00 & 23.50, COSMOTE SPORT 1HD και YouTube κανάλι της COSMOTE TV). Το πρόγραμμα της εκπομπής περιλαμβάνει το χρονικό του ταξιδιού στη Γερμανία, αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, τα καλύτερα στιγμιότυπα του παιχνιδιού και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Δείτε στο παρακάτω video σε live streaming το Legends 2004 - UEFA All Stars