Euro 2024 LIVE: Με γκολ στο 90' η Αγγλία προκρίθηκε στον τελικό!

Euro 2024: Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του ημιτελικού ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αγγλία για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού στο Βερολίνο, όπου περιμένει η Ισπανία.

Euro 2024 LIVE: Με γκολ στο 90' η Αγγλία προκρίθηκε στον τελικό!
UEFA
2'

Το ζευγάρι του τελικού στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα γίνει γνωστό απόψε.

Μετά την επικράτηση της Ισπανίας επί της Γαλλίας, Ολλανδία και Αγγλία (10/7, 22:00) θα κονταροχτυπηθούν για τη δεύτερη θέση στο μεγάλο ματς της Κυριακής (14/7) στο Βερολίνο.

Για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε χρόνια, οι δύο ομάδες αναμετρώνται σε ημιτελικό, καθώς οι «οράνιε» είχαν θριαμβεύσει με 3-1 στην παράταση στους «4» του Nations League το 2019. Ένα ζευγάρι που συχνά οδηγείται σε ισορροπία, καθώς απ' τις 8 αναμετρήσεις τους, οι 5 έχουν λήξει ισόπαλες μετά τα 90 λεπτά.

«Θα είναι μια υπέροχη βραδιά την Τετάρτη μεταξύ δύο μεγάλων εθνών, δύο μεγάλων ομάδων. Μια ιστορική βραδιά» προέβλεψε ο Ολλανδός προπονητής, Ρόναλντ Κούμαν, λίγη ώρα αφού η ομάδα του έφτασε στον πρώτο ημιτελικό του EURO μετά το 2004 νικώντας την Τουρκία. Η Αγγλία, από την άλλη, έφτασε στους «4» για δεύτερη σερί διοργάνωση. «Αν συνεχίσουμε να δείχνουμε πνεύμα και χαρακτήρα, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να τα κερδίσουμε όλα» επεσήμανε απ' την πλευρά του ο αμυντικός Έζρι Κόνσα, μετά τη νίκη επί της Ελβετίας στη διαδικασία των πέναλτι στα προημιτελικά.

Στο 101ο παιχνίδι του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της, η Αγγλία θέλει να γίνει μόλις η 6η ομάδα με παρουσία σε δύο σερί τελικούς EURO, την ώρα που οι Ολλανδοί θέλουν να σταματήσουν την αρνητική παράδοση που έχουν σε ημιτελικούς, καθώς έχουν αποκλειστεί στις 4 απ' τις 5 φορές που έφτασαν ως το προτελευταίο... σκαλοπάτι ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τη μοναδική που πέρασαν σε τελικό, το 1988, έφτασαν και στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου "Henri Delaunay".

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του ημιτελικού Ολλανδία - Αγγλία:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή