Legends 2004 - UEFA All Stars: Φιλικό με τεράστια ονόματα για τα 20 χρόνια από το έπος του Euro 2004

Είκοσι χρόνια μετά το Euro 2004, οι παίκτες που σήκωσαν το τρόπαιο και όλους τους Έλληνες στον ουρανό της Λισαβόνας, συναντιούνται στη γενέτειρα του «ενορχηστρωτή» της επιτυχίας, Ότο Ρεχάγκελ.

EURO 2004
INTIME NEWS
2'

Στο Έσσεν της Γερμανίας, υπό τις προπονητικές οδηγίες του Ρεχάγκελ, οι «Legends 2004» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα των «UEFA All Stars», που αποτελείται από ονόματα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Legends-2004-vs-UEFA-All-Stars.jpg

Η αναμέτρηση αποτελεί την κορύφωση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 20 χρόνων από το έπος της Πορτογαλίας και θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 21:00 τοπική / 22:00 ώρα Ελλάδας στο Έσσεν, γενέτειρα και τόπο διαμονής του Ότο Ρεχάγκελ.

Η προπώληση των εισιτηρίων από τις ιστοσελίδες www.ticketmaster.de, www.ticketmaster.gr και www.legends2004.com συνεχίζεται και σήμερα.

Τα ρόστερ των δύο ομάδων:

Legends 2004


Αντώνης Νικοπολίδης, Κώστας Χαλκιάς, Φάνης Κατεργιαννάκης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Στέλιος Βενετίδης, Νίκος Νταμπίζας, Τραϊανός Δέλλας, Τάκης Φύσσας, Γιάννης Γκούμας, Μιχάλης Καψής, Άγγελος Μπασινάς, Θοδωρής Ζαγοράκης, Κώστας Κατσουράνης, Παντελής Καφές, Γιώργος Καραγκούνης, Βασίλης Λάκης, Γιώργος Γεωργιάδης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Βασίλης Τσιάρτας, Άγγελος Χαριστέας, Ντέμης Νικολαΐδης, Ζήσης Βρύζας, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

UEFA All Stars

Ντέιβιντ Τζέιμς, Γενς Λέμαν, Μπακαρί Σανιά, Ρίο Φέρντιναντ, Γουίλιαμ Γκαλάς, Κλοντ Μακελελέ, Γκαΐθκα Μεντιέτα, Λουίς Φίγκο, Σολ Κάμπελ, Μαρσέλ Ντεσαγί, Πέδρο Παουλέτα, Κλάρενς Ζέεντορφ, Ρόμπι Κιν, Κριστιάν Καρεμπέ, Φερνάντο Γιορέντε, Μικαέλ Σιλβέστρ, Μάρκο Ματεράτσι, Μίκαελ Εσιέν, Λουίς Γκαρθία, Πάτρικ Κλάιφερτ.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο πρώην διεθνής διαιτητής και νυν Επικεφαλής Διαιτησίας της UEFA, Ιταλός Ρομπέρτο Ροζέτι.

Πού θα δείτε το ιστορικό φιλικό

Το Legends 2004 – UEFA All Stars θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (11/7). Συγκεκριμένα, ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το CosmoteSport1HD, αλλά και το κανάλι της Cosmote στο YouTube.

Δείτε στο παρακάτω video σε live streaming το Legends 2004 - UEFA All Stars

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
13:40ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Ροδόπη

13:40ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Ροδόπη