Βραζιλία: Αστυνομικός πυροβόλησε στο πόδι ποδοσφαιριστή σε αγώνα νέων - Σκληρές εικόνες

Σοκάρουν οι εικόνες και το βίντεο από αγώνα νέων στη Βραζιλία, όπου αστυνομικός έβγαλε όπλο και πυροβόλησε νεαρό τερματοφύλακα. 

Τρομάζουν τα νέα που έρχονται από τη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα τη Βραζιλία.

Στη διάρκεια αγώνα νέων ανάμεσα στην Γκρέμιο Ανάπολις και τη Σέντρο Οέστε ένας αστυνομικός πυροβόλησε με πλαστική σφαίρα στο πόδι νεαρό ποδοσφαιριστή για να... ηρεμήσει τα πνεύματα.

Όλα ξεκίνησαν μετά από το τέλος της αναμέτρησης, όταν οι ποδοσφαιριστές της Γκρέμιο Ανάπολις εξέφρασαν τα παράπονά τους στους διαιτητές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση με τους αντιπάλους.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παρενέβησαν όταν κάποιοι από τους γηπεδούχους προσπάθησαν να μπουν στην φυσούνα, ώστε να κατευθυνθούν προς τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων.

Σε μια αδιανόητη απόφαση, ένας αστυνομικός πυροβόλησε στο πόδι τον τερματοφύλακα της Γκρέμιο, Ραμόν Σόουζα, με τις εικόνες να σοκάρουν.

Ευτυχώς, η ζωή του αθλητή δεν τέθηκε σε κίνδυνο, καθώς η σφαίρα ήταν πλαστική.

Όπως γνωστοποίησαν οι άνθρωποι της ομάδας, θα κινηθούν νομικά κατά του συγκεκριμένου αστυνομικού, ο οποίος θα λογοδοτήσει για την αδικαιολόγητη επιλογή του, με την υπόθεση να έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σχετικές ειδήσεις