Άρης: Ξέμεινε από παίκτες για την έναρξη της Super League - Τιμωρία 2 αγώνων σε όλους για το Κύπελλο

Βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για τον Άρη, καθώς όλοι όσοι βρίσκονταν στο φύλλο αγώνα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές, επειδή δεν παρέλαβαν τα μετάλλιά τους.

Σοκ στον Άρη από την απόφαση της δικαιοσύνης για την ενέργεια της ομάδας να μην παραλάβει τα μετάλλια μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το πειθαρχικό της ΕΠΟ τιμώρησε ολόκληρη την αποστολή των «κίτρινων» με δύο αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει πως αν δεν αλλάξει κάτι μετά την έφεση, θα αναγκαστεί να παίξει με αρκετούς ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων.

Η ποινή αυτή έρχεται να προστεθεί στις πέντε αγωνιστικές που τιμωρήθηκε ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ για την επίθεσή του στη Στεφανί Φραπάρ. Αυτό σημαίνει ότι ο Ρώσος εξτρέμ θα χάσει επτά αγώνες του Άρη συνολικά.

Εκτός από το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα και δεν έχουν αποχωρήσει είναι οι: Σουλεϊμάνοφ, Ζουλ, Νταρίντα, Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Μάνου Γκαρθία, Σαμόρα, Μορόν, Ρόουζ, Παναγίδης, Βέλεθ, Αγοραστός, Φεράρι και Φετφατζίδης.

Σχετικές ειδήσεις