Ολυμπιακός, Μασούρας: «Χαρούμενος που θα συνεχίσω να εκπροσωπώ αυτόν τον σύλλογο»

Ολυμπιακός: Έτοιμος για σκληρή δουλειά, μια και η ευθύνη είναι ακόμα μεγαλύτερη, εμφανίστηκε ο Γιώργος Μασούρας.
Έτοιμος για σκληρή δουλειά εμφανίστηκε ο Έλληνας εξτρέμ που ανανέωσε με τους «ερυθρόλευκους»
EUROKINISSI

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «ερυθρόλευκους». Η νέα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ ο παίκτης υπέγραψε με βελτιωμένους οικονομικά όρους.

Μάλιστα, στο πρώτο του μήνυμα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Γιώργος Μασούρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παραμονή του στον σύλλογο, ενώ τόνισε πως η ευθύνη που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» μετά την κατάκτηση του Europa Conference League είναι ακόμα μεγαλύτερη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να εκπροσωπώ αυτόν τον σύλλογο, αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, πλέον και Κυπελλούχο Ευρώπης. Είναι μία ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη να δουλεύουμε σκληρά, καθημερινά για να μπορούμε να φέρουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού», ανέφερε αρχικά.

Και κατέληξε ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού: «Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι θα δώσουμε όπως και πέρυσι τα πάντα για να διακριθούμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό προϋποθέτει πολλή σκληρή δουλειά, γνωρίζουμε ότι η ευθύνη είναι ακόμη μεγαλύτερη μετά και την κατάκτηση αλλά νομίζω ότι έχουμε πλέον την εμπειρία να μπορούμε να κατακτάμε τίτλους».

Σχετικές ειδήσεις