Legends 2004 - UEFA All Stars 1-2: Συγκίνηση και ήττα με ανατροπή στην βραδιά για τον Ότο Ρεχάγκελ

Την ήττα 2-1 γνώρισαν οι Legends 2004 από τους UEFA All Stars στο φιλικό που έγινε για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του Euro 2004 και προς τιμήν του Ότο Ρεχάγκελ.

Legends 2004
Ήττα για τους Legends 2004 στο φιλικό προς τιμή του Ότο Ρεχάγκελ
INTIME SPORTS
2'

Οι μνήμες από το έπος του 2004 αναβίωσαν στο επετειακό φιλικό των Legends 2004 που κατέκτησαν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πορτογαλία και τους UEFA All Stars. Το φιλικό έγινε για τη συμπλήρωση 20 ετών από τη μεγαλύτερη επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας αλλά και για να τιμηθεί ο Ότο Ρεχάγκελ.

Αυτός ήταν κι ο λόγος που το παιχνίδι διεξήχθη υπό την αρωγή της UEFA στο Έσεν της Γερμανίας, τη γενέτειρα του Ρεχάγκελ, όπου χιλιάδες φίλαθλοι Έλληνες και Γερμανοί έδωσαν δυναμικό «παρών» για να τιμήσουν τον σπουδαίο Γερμανό τεχνικό.

Οι UEFA All Stars επικράτησαν με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή σε ένα ματς που είχε... πάθος και λάμψη απ’ το παρελθόν ανάμεσα σε τεράστιους σούπερ σταρς του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Οι Έλληνες (αφού είδαν πρώτα το καταπληκτικό γκολ του Κατσουράνη με γυριστό στο 13’ να ακυρώνεται ως... οφσάιντ), άνοιξαν το σκορ στο 14’ με πλασέ του Γιαννακόπουλου από υπέροχη ασίστ του Καραγκούνη.

Στο 25’ ο Χαριστέας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τζέιμς και στο δεύτερο μέρος οι All Stars έκαναν την... ανατροπή με τα γκολ των Φίγκο (51’) και Λουίς Γκαρσία (71’).

ΕΛΛΗΝΕΣ LEGENDS 2004 (Ότο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης (34’ Χαλκιάς, 60’ Κατεργιαννάκης), Φύσσας, Καψής (41’ Νταμπίζας), Δέλλας (22’ Γκούμας), Σεϊταρίδης, Νταμπίζας, Ζαγοράκης (41’ Τσιάρτας), Γιαννακόπουλος (41’ Λάκης), Κατσουράνης, Καραγκούνης (65’ Χαριστέας), Χαριστέας (53’ Παπαδόπουλος).

UEFA ALL STARS: Τζέιμς, Σιλβέστερ, Ματεράτσι, Κάμπελ, Κιν, Μακελελέ, Εσιέν, Ζέεντορφ, Σανιά, Φίγκο, Κλάιφερτ. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Λέμαν, Σανιά, Φέρντιναντ, Γκαλάς, Μεντιέτα, Ντεσαγί, Παουλέτα, Κιν, Καρεμπέ, Φερνάντο Γιορέντε και Λουίς Γκαρθία.

Πριν από την έναρξη του επετειακού αγώνα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Euro 2004, με τους UEFA All Stars, στο Έσσεν, ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, προσέφερε ως δώρο προς τον «στρατηγό» Ότο Ρεχάγκελ ένα συλλεκτικό ασημένιο νόμισμα που εκδόθηκε σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή