Μεταγραφές, Ολυμπιακός: «Χρυσώνει» Ελ Κααμπί με μυθικό συμβόλαιο - Έρχεται Ελλάδα ο παίκτης

Μεταγραφές: Τα… ρέστα του για την παραμονή του Αγιούμπ Ελ Κααμπί «παίζει» ο Ολυμπιακός.

Αγιούμπ Ελ Κααμπί
Στην Αθήνα έρχεται ο Μαροκινός φορ προκειμένου να ξεκαθαρίσει η παραμονή του
INTIME SPORTS
1'

Ο Μαροκινός επιθετικός έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού, έπειτα από την τρομερή σεζόν που έκανε με τον Ολυμπιακό στην πρώτη του χρονιά. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, στη συμφωνία υπάρχει όρος που αναφέρει πως μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα, σε περίπτωση που φέρει πρόταση, έναντι ενός μικρού ποσού.

Αυτός είναι και ο λόγος που το όνομά του μπλέκεται και μπλέχθηκε σε πολλά μεταγραφικά σενάρια. Η Φενέρμπαχτσε εμφανίστηκε ως πιθανός προορισμός, ενώ σύλλογοι από τη Σαουδική Αραβία του έχουν καταθέσει σοβαρές προτάσεις.

Ωστόσο, οι κάτοχοι του Europa Conference League δεν θέλουν να χάσουν… εύκολα τον πρώτο τους σκόρερ της περσινής σεζόν, ειδικά από τη στιγμή που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ζητήσει την παραμονή του στην ομάδα. Για τον λόγο αυτό, οι Πειραιώτες κατέθεσαν αντιπροσφορά στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, η οποία έφτανε κοντά στα 5.000.000 ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν και νέα βελτιωμένη πρόταση στον Μαροκινό επιθετικό. Συγκεκριμένα, πλέον, η προσφορά φτάνει τα 5.500.000 ευρώ για διετές συμβόλαιο.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες, προκειμένου να έχει επαφές με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την παραμονή του στην ομάδα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή