Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Στην τελική… ευθεία του Φορτούνη

Μεταγραφές: Άμεσα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Έλληνα μέσου για τους «ερυθρόλευκους».
Άμεσα θα ξεκαθαρίσει η παραμονή του Έλληνα μέσου στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Η υπόθεση της παραμονής του Κώστα Φορτούνη είναι αυτή που έχει μπει σε άμεση προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι η μοναδική. Ο Έλληνας μέσος έχει επιστρέψει στην Αθήνα και εντός των επόμενων ημερών, ίσως και ωρών, αναμένεται να ολοκληρωθεί το ζήτημά του για τους κατόχους του Europa Conference League.

Το συμβόλαιο του διεθνή άσου με τους «ερυθρόλευκους» έχει ολοκληρωθεί εδώ και μερικές εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως θεωρείται ελεύθερος, με αποτέλεσμα να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού. Όμως, μέχρι στιγμής, ο Κώστας Φορτούνης δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση.

Προτεραιότητα του Έλληνα άσου είναι ο Ολυμπιακός. Για τον λόγο αυτό, έχει ζητήσει από τους εκπροσώπους του να περιμένουν, αφού προ ημερών επέστρεψε από το εξωτερικό ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή και όλα θα κριθούν από την συνάντηση που θα έχουν οι δύο άνδρες.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους έναν από τους πιο ποιοτικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, κάτι που έχει ζητήσει και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Έτσι, το θέμα του αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα, μια και ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (15/07) για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Σχετικές ειδήσεις