Super League: Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν – Πού θα δείτε την κλήρωση

Super League: Η αντίστροφη μέτρηση για τη σεζόν 2024/25 θα ξεκινάει την ερχόμενη Τρίτη (16/7) με τη διεξαγωγή της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος - Σε ποιο κανάλι θα δείτε ζωντανά την εκδήλωση.
INTIME SPORTS

Μετά το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα της ιστορίας, όπου βρήκε θριαμβευτή τον ΠΑΟΚ, η Super League έρχεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ανανεωμένη.

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να υπάρξει νέο σύστημα διεξαγωγής, το οποίο περιλαμβάνει σημαντικές αλλαγές. Η μεγαλύτερη αφορά στα playoffs για τον τίτλο, στα οποία θα λάβουν μέρος οι ομάδες που κατέλαβαν οι ομάδες από τις θέσεις 1 έως 4.

Επίσης, θα γίνουν playoffs για τις θέσεις 5-8, όπου θα κριθεί το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τέλος, θα πραγματοποιηθούν playouts για της θέσεις 9 έως 14, με τις δύο τελευταίες ομάδες να υποβιβάζονται στην Super League 2.

Η Super League της σεζόν 2024/25 θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου, με την αντίστροφη μέτρηση να ξεκινά έναν μήνα νωρίτερα. Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τρίτη (16 Ιουλίου) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Στην κληρωτίδα θα βρεθούν 14 ομάδες: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Λαμία, Πανσερραϊκός, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Ατρόμητος, Βόλος, Λεβαδειακός και Athens Kallithea, οι οποίες και θα συνθέσουν τις 26 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου

Το event θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime και το κανάλι του Novasports στο YouTube. Κατά τη διάρκεια του θα βραβευτούν και οι πρωταγωνιστές της περσινής σεζόν.

Σχετικές ειδήσεις