Super League: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός μπαίνουν σε ρυθμούς Ευρώπης – Το πρόγραμμα των τριών ομάδων

Super League: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους, ενόψει των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνα σε Champions League, Conference League και Europa League.
INTIME SPORTS

Η νέα αγωνιστική περίοδο πλησιάζει, με τις ελληνικές ομάδες να μαθαίνουν την Τρίτη (16/7) το πρόγραμμα της Super League.

Πέρα από την κλήρωση του πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα μάθουν και τους αντιπάλους τους στον δεύτερο προκριματικό σε Champions League, Conference League και Europa League. Οι τρεις ομάδες μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασία τους, καθώς σε λιγότερο από 15 ημέρες ρίχνονται στη μάχη της Ευρώπης.

Τις προσεχείς ημέρες οι τρεις από τους τέσσερις εκπροσώπους μας στα ευρωπαϊκά κύπελλα δίνουν τα τελευταία φιλικά παιχνίδια τους. Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός ως κάτοχος του Conference League θα παίξει απευθείας στη League Phase του Europa League, κάτι που σημαίνει θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του τον Σεπτέμβριο.

Πρώτο εν Ελλάδι φιλικό για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Σλάτμινγκ της Αυστρίας, όπου «χτίστηκε» από το «μηδέν» υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο. Το Σάββατο (13/7) δίνει το πρώτο εν Ελλάδι φιλικό παιχνίδι του, με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας στη Λεωφόρο. Η πρόβα τζενεράλε θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (18/7) κόντρα στη Μακάμπι Νετάνια.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

  • Σάββατο 13 Ιουλίου (Φιλικό): Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας (21:00, CosmoteSport1HD)
  • Πέμπτη 18 Ιουλίου (Φιλικό): Παναθηναϊκός – Μακάμπι Νετάνια (21:00, CosmoteSport)
  • Πέμπτη 25 Ιουλίου (Europa League): Παναθηναϊκός - Μπότεφ Πλόβντιβ (Βουλγαρία) / Μάριμπορ (Σλοβενία)

«Διπλό» τεστ για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Χορστ της Ολλανδίας, με στόχο να εμφανιστεί έτοιμος για τις μάχες στα προκριματικά του Champions League. Το Σάββατο (13/7), η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει δύο φιλικά σε διάστημα λίγων ωρών, καθώς θα αντιμετωπίσει την Ουνιόν Σαν Ζιλουάζ και τη Φίτεσε.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

  • Σάββατο 13 Ιουλίου (Φιλικό): ΠΑΟΚ – Ουνιόν Σαν Ζιλουάζ (15:00, Novasports Start)
  • Σάββατο 13 Ιουλίου (Φιλικό): ΠΑΟΚ – Φίτεσε (20:00, Novasports Start)
  • Τετάρτη 24 Ιουλίου (Champions League): ΠΑΟΚ - Μπάνια Λούκα (Βοσνία) / Εγκνάτια (Αλβανία).

Πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Ομόνοια για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επέστρεψε από την Ολλανδία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασία της σε Άλκμααρ και Μπουργκ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει προγραμματίσει ακόμα ένα φιλικό, αυτό με την Ομόνοια στην Κύπρο, το οποίο θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε πριν τα ματς των προκριματικών στο Conference League.

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ

  • Πέμπτη 18 Ιουλίου (Φιλικό): Ομόνοια – ΑΕΚ (20:00, CosmoteSport)
  • Τετάρτη 24 Ιουλίου (Conference League): ΑΕΚ – Βελέζ Μόσταρ (Βοσνία) / Εσκάλδες (Ανδόρα).

Σχετικές ειδήσεις