Παναθηναϊκός: Με Μαξίμοβιτς, αλλά χωρίς Ιωαννίδη κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας - Η ώρα και το κανάλι

Παναθηναϊκός: Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς θα βρίσκεται για πρώτη φορά στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο στο φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας.
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, ενόψει της ευρωπαϊκής του πρεμιέρας για τη σεζόν 2024/25.

Το Σάββατο (13/7) οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ Λάρνακας στη Λεωφόρο, στο πρώτο εν Ελλάδι φιλικό παιχνίδι τους. Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, καθώς ο Ντιέγκο Αλόνσο σκοπεύει να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ο Σέρβος ήταν με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Euro 2024 και από τη στιγμή που ενσωματώθηκε στο «τριφύλλι» έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με την αγωνιστική κατάστασή του. Ως εκ τούτου, λοιπόν, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με την κυπριακή ομάδα.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος εξακολουθεί να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ δεν υπολογίζονται οι Πάλμερ – Μπράουν, Μπάλντοκ και Μάγκνουσον. Επίσης, δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα οι διεθνείς Σλοβένοι Βέρμπιτς, Σπόραρ και Τσέριν.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ρούμπεν, Μπακασέτας, Αράο, Μαξίμοβιτς, Βιλένα, Ζέκα, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Λημνιός, Κάτρης, Φικάι, Νταμπίζας.

Η ώρα και το κανάλι

Το φιλικό Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας είναι προγραμματισμένο για το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD.

Σχετικές ειδήσεις