Μεταγραφές: Η ΑΕΚ έτοιμη να κάνει το μεγάλο «μπαμ» με τον Έρικ Λαμέλα!

Μεταγραφές: Ο Έρικ Λαμέλα φέρεται να απάντησε θετικά στην πρόταση της ΑΕΚ κι ετοιμάζεται να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».  

Μεταγραφές: Η ΑΕΚ έτοιμη να κάνει το μεγάλο «μπαμ» με τον Έρικ Λαμέλα!
EPA/ANNA SZILAGYI
1'

Έτοιμη να πυροδοτήσει τη «βόμβα» με την απόκτηση του Αργεντινού είναι η «Ένωση», σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην πατρίδα του.

Ο δημοσιογράφος, Ουριέλ Λουχτ αναφέρει ότι ο 32χρονος μεσοεπιθετικός απάντησε θετικά στην πρόταση των «κιτρινόμαυρων» και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τρίων ετών!

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε απευθείας επαφή με τον Λαμέλα, με τις διαπραγματεύσεις να είναι εντατικές τις τελευταίες ημέρες. Εν τέλει, όπως όλα δείχνουν, ο «Πελάδο» έπεισε τον συμπατριώτη του να πει το «ναι» κι η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Ο Αργεντινός έχει πραγματοποιήσει μια σπουδαία καριέρα, έχοντας αγωνιστεί στην Premier League με την Τότεναμ και στη Serie A με τη Ρόμα. Την τελευταία τριετία έπαιξε στη Σεβίλλη, με την οποία είχε 16 γκολ κι 7 ασίστ. Επίσης, έχει φορέσει και τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής, μετρώντας 25 συμμετοχές και τρία γκολ. Το συμβόλαιο του Λαμέλα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αναμένεται να του προσφέρει σε ποσό που θα φτάνει τα 2.500.000 ευρώ ετησίως.

Μολονότι οι πληροφορίες θέλουν τον Αργεντινό να ντύνεται στα «κιτρινόμαυρα», αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι όσον αφορά στη διαφαινόμενη συμφωνία των δύο πλευρών.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή