AEK: Τα γκολ «μαγεία» με ραμπόνα του Έρικ Λαμέλα – Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του

AEK: Δείτε τα δύο «μαγικά» γκολ που πέτυχε με ραμπόνα ο Έρικ Λαμέλα κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Άρσεναλ - Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Αργεντινού στους «κιτρινόμαυρους».
GLOMEX

Η «Ένωση» είναι, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αργεντινή, έτοιμη να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον 32χρονο μεσοεπιθετικό.

Οι πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να είναι στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων, με τον παίκτη να έχει πει το «ναι». Μάλιστα, μολονότι από την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση για το θέμα, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η συμφωνία μπορεί να πάρει επίσημη μορφή μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Λεμέλα είναι γνωστός για την υψηλή τεχνική του κατάρτιση και κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει σημειώσει αρκετά όμορφα γκολ. Τα τέρματα που πέτυχε με ραμπόνα κόντρα στην Άρσεναλ και τον Αστέρα Τρίπολης ξεχωρίζουν. Αμφότερα ήταν την εποχή που αγωνιζόταν στην Τότεναμ.

Το πρώτο κόντρα στην ελληνική ομάδα για τους ομίλους του Europa League το 2014, ενώ το δεύτερο ήταν επτά χρόνια αργότερα σε λονδρέζικο ντέρμπι για την Premier League. Μάλιστα, το γκολ στο Άρσεναλ - Τότεναμ ψηφίστηκε ως το κορυφαίο της χρονιάς, λαμβάνοντας το βραβείο «Puskas» από την FIFA.

Σχετικές ειδήσεις