Μεταγραφές, Άρης: Πάει για τη μεγάλη έκπληξη με Αραούχο - Το μήνυμα του Αργεντίνου στην ΑΕΚ

Μεταγραφές: Δυναμικά για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο αναμένεται να κινηθεί ο Άρης.

Σέρχιο Αραούχο
Στη λίστα του Άρη εμφανίζεται ο Αργεντίνος επιθετικός μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ
INTIME SPORTS
2'

Ο Αργεντίνος επιθετικός αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ, με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στην αναζήτηση της νέας του ποδοσφαιρικήςστέγης. Μάλιστα, πρόθεσή του είναι να συνεχίσει, αν είναι δυνατόν, στην Ελλάδα και τη Super League.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει κάποια σημαντική πρόταση στα… χέρια του. Αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει τις επόμενες ώρες, αν επιβεβαιωθεί η φημολογία που θέλει τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Άλλωστε, ο Σέρχιο Αραούχο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει αρκετές συμπάθειες στο σύλλογο της Μακεδονίας, για τη στάση του όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα, όπως για παράδειγμα ο πανηγυρισμός του στο «Κλ. Βικελίδης» σε τέρμα που είχε σημειώσει με την ΑΕΚ και είχε σχηματίσει το Α στη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού της ομάδας, Άλκη Καμπανού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εντός των επόμενων ημερών, ίσως και ωρών, ο Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται να καλέσει τον Σέρχιο Αραούχο για να συζητήσουν σε πρώτο επίπεδο το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους.

Το μήνυμα του Αργεντίνου στην ΑΕΚ

Πάντως, το απόγευμα του Σαββάτου (13/07) ο Αργεντίνος επιθετικός έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά, στο μήνυμα αναφέρεται:

«Σήμερα σας γράφω με ανάμεικτα συναισθήματα για να σας ανακοινώσω την αποχώρησή μου από την ομάδα. Ήταν τιμή υπερηφάνεια να εκπροσωπώ την ΑΕΚ και να φοράω τη φανέλα με τιμή όσο ήμουν εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που ήταν μέρος αυτής της εμπειρίας. Τους συμπαίκτες μου, σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, έκανα εξαιρετικούς φίλους. Τους προπονητές και τους μάνατζερ και τους εργάτες της ομάδας, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και όλα αυτα που με μάθατε, με έκαναν να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής.

Και κυρίως, στους οπαδούς της ΑΕΚ, είστε η καρδιά και η ψυχή αυτής της ομάδας. Ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς εσάς δεν θα ήταν τίποτα πιθανό.

Όσα πέρασα στην ΑΕΚ θα είναι πέρα από κάθε αμφιβολία αξέχαστα στην καριέρα μου. Θα κουβαλάω πάντα αυτά τα χρώματα στην καρδιά μου, τις στιγμές που έζησα και την αγάπη που πήρα.

Λέω αντίο με ευγνωμοσύνη και σεβασμό, ξέροντας πως πάντα θα σας έχω μαζί μου στο μυαλό μου και στην καρδιά μου.

Ευχαριστώ για τα πάντα

Σέρχιο Αραούχο».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή