Ολυμπιακός: «Ο Ελ Αραμπί φεύγει σαν θρύλος» - Το αποχαιρετιστήριο video των «ερυθρόλευκων»

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» αποχαιρέτησαν το Γιουσέφ Ελ Αραμπί με ένα video που περιέχει τις καλύτερες στιγμές του με την ομάδα - Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαροκινού επιθετικού.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί Ολυμπιακός
INTIME SPORTS
2'

Μετά από μια πενταετία στον Ολυμπιακό, ο Μαροκινός επιθετικός αποχωρεί από την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ελ Αραμπί θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ κι ο Ολυμπιακός τον αποχαιρέτησε με ένα video, το οποίο περιέχει τις καλύτερες στιγμές του.

Στην ανάρτηση της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αναφέρει: «Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ο κορυφαίος ξένος σεντερ φορ της ιστορίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, ήρθε σαν σπουδαίος ποδοσφαιριστής και φεύγει σαν ΘΡΥΛΟΣ! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι πάντα οικογένεια για σένα Γιουσέφ».

Επίσημα στον ΑΠΟΕΛ ο Ελ Αραμπί

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2026. Η ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας, αναφέρει:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Youssef El Arabi. Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι και τον Μάιο του 2026. Ο El Arabi είναι γεννημένος στις 03/02/1987 (37 ετών) και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός. Έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα Γαλλίας, Σαουδικής Αραβίας, Ισπανίας και Ελλάδας. Αποτελεί τον 5o σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού Πειραιώς. Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 554 αγώνες έχοντας σκοράρει 279 φορές ενώ έχει μοιράσει 62 ασίστ. Καλωσορίζουμε τον El Arabi στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να προσθέσει ακόμα περισσότερους τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες μαζί με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή