ΑΕΚ: Ανυπόμονος για την OPAP Arena ο Κοϊτά – «Δώσε ψυχή και καρδιά» η προτροπή του Μάριου Ηλιόπουλου

ΑΕΚ: Ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά είναι επίσημα παίκτης της «Ένωσης», με την ΠΑΕ να δημοσιοποιεί ένα video με παρασκήνια από την υπογραφή του συμβολαίου του.

ΑΕΚ Κοϊτά Ηλιόπουλος
PRINT SCREEN
1'

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου εξτρέμ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2029.

Ο Κοϊτά φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ κι έπαιξε πρώτη φορά μπάλα στην «OPAP Arena». Στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του ΑΕΚ TV είπε ότι είναι ευγνώμων που γίνεται μέλος της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας και τόνισε πως: «Ανυπομονώ να παίξω σε αυτό το γήπεδο, με τους οπαδούς να μας υποστηρίζουν»!

Στο video που ανέβασε η ΠΑΕ ΑΕΚ υπάρχει κι ένα στιγμιότυπο του Κοϊτά με τον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος ακούγεται να του λέει: «Δώσε την ψυχή σου και την καρδιά σου».

Δείτε το video της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Αμπουμπακαρί Κοϊτά

Αναλυτικά όσα είπε ο νέος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ:

«Γεια σας, είμαι ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά, ο νέος παίκτης της ΑΕΚ. Είμαι 25 ετών, αριστερός εξτρέμ. Το όνειρό μου ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Είμαι ευγνώμων που θα γίνω κομμάτι της ΑΕΚ, είναι τιμή για μένα και την οικογένειά μου, να πάιξω σε μία μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ. Επέλεξα την ΑΕΚ γιατί είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Ένιωσα ότι ο κόουτς Αλμέιδα και η διοίκηση ήθελαν πραγματικά να έρθω στον σύλλογο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Ανυπομονώ να παίξω σε αυτό το γήπεδο, με τους οπαδούς να μας υποστηρίζουν»

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή