Ισπανία: Στη Μαδρίτη οι πρωταθλητές Ευρώπης με την κούπα του Euro 2024 - Όλα έτοιμα για τη φιέστα

Δεκάδες χιλιάδες Ισπανοί θα γιορτάσουν μαζί με τους πρωταθλητές Ευρώπης την κατάκτηση του Euro 2024 στους δρόμους της Μαδρίτης.

Ισπανία: Στη Μαδρίτη οι πρωταθλητές Ευρώπης με την κούπα του Euro 2024 - Όλα έτοιμα για τη φιέστα

Η άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης στη Μαδρίτη

EPA/CHEMA MOYA
1'

Η Ισπανία επικράτησε 2-1 της Αγγλίας στον τελικό του Euro 2024 και κατέκτησε πανάξια το 4ο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν το απόγευμα της Δευτέρας (15/7) στο «Aeropuerto Madrid-Barajas» κι εν συνεχεία θα αποθεωθούν σαν ήρωες, από το βασιλικό παλάτι μέχρι τα κεντρικά γραφεία της κυβέρνησης, πριν από το αναμενόμενο πάρτι με δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους στους δρόμους της Μαδρίτης.

Με μαύρες φόρμες και άσπρες μπλούζες, οι παίκτες της εθνικής Ισπανίας και το τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στη χώρα λίγο πριν τις 16:30 (ώρα Ελλάδας) και φωτογραφήθηκαν με το τρόπαιο του Euro 2024, μπροστά από τη σκάλα του αεροπλάνου τους.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα κόκκινο λεωφορείο που επρόκειτο να τους μεταφέρει για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους. Στις 19:30 θα τους υποδεχθεί ο βασιλιάς Φίλιππος ΣΤ' και μετά ο αρχηγός της κυβέρνησης Πέδρο Σάντσεθ στις 20:30.

Θα ακολουθήσει βόλτα με ανοικτό λεωφορείο στους δρόμους της Μαδρίτης, η οποία θα ολοκληρωθεί με μια τελετή στην πλατεία Cibeles, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 22:20.

«Προς το παρόν, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη τι κάναμε. Θα επιστρέψουμε στην Ισπανία και θα μπορέσουμε να ζήσουμε αυτή την εμπειρία με τους φιλάθλους μας, την αγάπη και τη ζεστασιά που μας έδωσαν», είχε πει πριν την αναχώρηση από το Βερολίνο ο Νίκο Γουίλιαμς.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή