Νέα εποχή στα αθλητικά: Επίσημη η σύμπραξη CosmoteTV και Nova - Όλη η δράση με μια συνδρόμη!

Επίσημη η συμφωνία - σταθμός μεταξύ της CosmoteTV και της NOVA για την παροχή κοινού αθλητικού περιεχομένου.
INTIME SPORTS

Το τοπίο αλλάζει όσον αφορά στα τηλεοπτικά δικαιώματα των αθλητικών προγραμμάτων.

Οι συνδρομητικές πλατφόρμες ήρθαν σε αμοιβαία συμφωνία για την ανταλλαγή των αθλητικών τους καναλιών, κάτι που σημαίνει ότι οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν το περιεχόμενο από τις δύο πλατφόρμες με μια συνδρομή.

Τη συμφωνία ανακοίνωσε πρώτη η CosmoteTV, η οποία γνωστοποίησε ότι, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν (βλ. 23 Αυγούστου), με μόνο 3 ευρώ επιπλέον της τιμής του σημερινού τιμοκαταλόγου των Full και Sports πακέτων θα μπορούν να προσθέσουν όλα τα κανάλια Novasports. Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε κι η NOVA, η οποία γνωστοποίησε ότι η συμφωνία είναι για τα επόμενα τρία χρόνια κι ότι «θα προσφέρει αυτό το απίστευτο αθλητικό θέαμα σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές που ξεκινούν από μόλις 1€/ μήνα»

Για παράδειγμα, οι συνδρομητές της CosmoteTV θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να βλέπουν και τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη NOVA ή τους αγώνες Παναθηναϊκού κι Ολυμπιακού στη Euroleague. Αντίστοιχα, οι συνδρομητές της NOVA να μπορούν να βλέπουν τους αγώνες του Champions League, του Europa League και του Conference League, τα οποία έχουν τηλεοπτική «στέγη» στην CosmoteTV.

Η ανακοίνωση της CosmoteTV

«Στην πλατφόρμα της COSMOTE TV προστίθενται τα κανάλια Novasports από τη νέα τηλεοπτική σεζόν

- Οι συνδρομητές COSMOTE TV αποκτούν πρόσβαση σε ακόμα πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο σε μία συνδρομή με μόλις €3 επιπλέον

Σε αμοιβαία συμφωνία για την ανταλλαγή των αθλητικών τους καναλιών, κατέληξαν COSMOTE TV και Nova. Έτσι, από τη νέα αθλητική σεζόν, οι συνδρομητές της COSMOTE TV με την προσθήκη όλων των καναλιών Novasports θα μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, με μόνο 3 ευρώ επιπλέον της τιμής του σημερινού τιμοκαταλόγου των Full και Sports πακέτων COSMOTE TV και σε μία μόνο συνδρομή.

Ταυτόχρονα, η συμφωνία αυτή, αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα τόσο για την αντιμετώπιση της πειρατείας που συνεχώς εξαπλώνεται, όσο και για την ανάπτυξη της αγοράς της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Το πληρέστερο αθλητικό περιεχόμενο από όλα τα σπορ σε μία πλατφόρμα

Η COSMOTE TV διαθέτει το πλουσιότερο περιεχόμενο με περισσότερες από 90 κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις. Στο τηλεοπτικό της μπουκέτο συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, όλες οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, UEFA Super Cup, UEFA Youth League), οι εντός έδρας αγώνες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΟΦΗ, Βόλου, Λαμίας, Παναιτωλικού και Athens Kallithea FC για τη Stoiximan Super League, τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα Ιταλίας, Πορτογαλίας και Σκωτίας (Serie A, Liga Portugal Bwin, Scottish Premiership), το Κύπελλο Ελλάδας, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, ΝΒΑ, μεγάλες διοργανώσεις τένις (Nitto ATP Finals, ATP 1000, ATP 500, ATP 250) και μηχανοκίνητη δράση (MotoGP, WRC).

Στο πλαίσιο της αμοιβαίας συμφωνίας με τη Nova, όλο αυτό το περιεχόμενο θα ενισχυθεί με τα κανάλια Novasports που μεταδίδουν τους αγώνες των ΠΑΟΚ, Άρη, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητου και Πανσερραϊκού για τη Stoiximan Super League, τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Αγγλίας, Ισπανίας και Γερμανίας (Premier League, LaLiga, Bundesliga), τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπάσκετ EuroLeague και EuroCup, τους αγώνες μπάσκετ της Εθνικής Ελλάδος (Παγκόσμιο Κύπελλο, προκριματικά Ευρωμπάσκετ 2025), τους αγώνες των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου της UEFA στο Nations League και στα προκριματικά του Euro 2028 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 και τις διοργανώσεις τένις Wimbledon και WTA.

Κατά συνέπεια, οι φίλοι των σπορ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν από την COSMOTE TV, το πληρέστερο αθλητικό θέαμα από κάθε διοργάνωση, νόμιμα, εύκολα, οποιαδήποτε στιγμή και με μία μόνο συνδρομή.

Πλούσιο on demand περιεχόμενο

Παράλληλα, οι συνδρομητές της COSMOTE TV έχουν πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο που προσφέρεται εντελώς δωρεάν, στον on demand κατάλογό της. Το on demand περιεχόμενο, που εμπλουτίζεται συνεχώς, περιλαμβάνει πάνω από 10.700 ενεργούς τίτλους (6.850 επεισόδια σειρών, περισσότερες από 1150 ταινίες όλων των ειδών και πάνω από 2700 επεισόδια και αυτοτελή ντοκιμαντέρ) για θέαση οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από αποκλειστικές συμφωνίες με μεγάλα studios και εταιρείες παραγωγής (Paramount Pictures, Paramount+, CBS, Showtime, BBC Studios, ITV, Fremantle, All3Media, RAI, Gaumont κ.α.), καθώς και με Έλληνες διανομείς (Tanweer, Feelgood, Rosebud, Weirdwave, The Film Group (πρώην Odeon), StraDa Films, Ama Films, Danaos Films, Neo Films, One From The Heart κ.ά).

Κορυφαία streaming υπηρεσία

Αυτή η αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική μέσα από την streaming υπηρεσία της COSMOTE TV. Τα καινοτόμα της χαρακτηριστικά και το πλούσιο περιεχόμενό της, την έχουν καταστήσει την Νο1 ελληνική streaming υπηρεσία, στην οποία έχουν πρόσβαση πάνω από 500.000 νοικοκυριά, από τη συνολική βάση της COSMOTE TV που ξεπερνά τους 678.000 συνδρομητές. Είναι η πρώτη streaming υπηρεσία στην Ελλάδα που συνδύασε το ζωντανό πρόγραμμα των καναλιών με το on demand περιεχόμενο. Προσφέρει προσωποποιημένη εμπειρία θέασης, καθώς το μενού προσαρμόζεται δυναμικά στα ενδιαφέροντα του κάθε χρήστη με τη βοήθεια τεχνολογίας ΑΙ (Artificial Intelligence). Παράλληλα, αποτελεί τη μοναδική ελληνική streaming υπηρεσία που προσφέρει επιλεγμένο περιεχόμενο σε 4Κ ποιότητα μέσα από τον δωρεάν, on demand κατάλογό της, καθώς και μέσα από το κανάλι COSMOTE SPORT 4K (UEFA Champions League, UEFA Europa League, Serie A κ.λπ.)».

Η ανακοίνωση της NOVA

«Η Nova εξασφαλίζει μοναδική εμπειρία θέασης αθλητικών φιλοξενώντας τα κανάλια Cosmote Sport στην πλατφόρμα της από τη νέα σεζόν!

Σε μια κίνηση συνεργασίας που αλλάζει εκ βάθρων την εμπειρία θέασης αθλητικών γεγονότων, η Nova προχώρησε σε συμφωνία με την Cosmote για την ανταλλαγή αθλητικών καναλιών. Αυτή η σημαντική κίνηση ανταποκρίνεται στο πάγιο αίτημα των συνδρομητών για την αντιμετώπιση του κατακερματισμού του αθλητικού περιεχομένου, και διασφαλίζει ότι οι φίλαθλοι μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερα κορυφαία αθλητικά γεγονότα σε μια πλατφόρμα.

Από τη νέα σεζόν που ξεκινά τον Αύγουστο, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν πρόσβαση σε ένα ασυναγώνιστο μπουκέτο αθλητικού περιεχομένου. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα αθλητικά γεγονότα από τα κανάλια Novasports και Cosmote Sport – όλα μέσω της πλατφόρμας EON της Nova!

Ελκυστικές προσφορές: Μοναδικό περιεχόμενο στις καλύτερες τιμές

Από τις 23 Αυγούστου, η Nova θα προσφέρει τη νέα αυτή αθλητική εμπειρία σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές που ξεκινούν από μόλις 1€/ μήνα επιπλέον, κάνοντας το premium αθλητικό περιεχόμενο πιο προσιτό από ποτέ, προσφέροντας:

  • Νέα συνδυαστικά προγράμματα Fiber EON+ με ταχύτητες Internet από 50 Mbps έως 1 Gbps, ξεκινώντας από μόλις 47€/μήνα.
  • Νέο πρόγραμμα τηλεόρασης EON+ μόνο με 28€/ μήνα.
  • Πλήρη αθλητική και κινηματογραφική εμπειρία στους συνδρομητές σταθερής Fiber μόνο με 21€/ μήνα επιπλέον.

Ευρεία κάλυψη αθλητικών διοργανώσεων: Όλα τα αγαπημένα σας γεγονότα σε μία πλατφόρμα

Τα premium αθλητικά κανάλια Novasports, θα περιλαμβάνουν:

  • Μεγάλους αγώνες και κορυφαία ντέρμπι με ομάδες της Stoiximan Super League (ΠΑΟΚ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Πανσερραϊκός, Λεβαδειακός) πλαισιωμένα από αγαπημένες εκπομπές
  • Την Premier League, το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο μέχρι το 2028
  • Τις κορυφαίες διοργανώσεις του μπάσκετ, EuroLeague με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και EuroCup μέχρι το 2028
  • Τα θεαματικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου LaLiga EA Sports, Bundesliga.
  • Τα παραδοσιακά πρωταθλήματα της Eredivisie και της Jupiler Pro League καθώς και αγώνες από τη La Liga Hypermotion, τη 2.Bundesliga.
  • Τα Super Cup Γερμανίας και Βελγίου και το Croky Cup (Κύπελλο Βελγίου).
  • Tην «επίσημη αγαπημένη», την Εθνική ομάδα μπάσκετ στις διοργανώσεις της FIBA στο Παγκόσμιο Κύπελλο, και στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025
  • Την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας και των υπόλοιπων Εθνικών Ομάδων ποδοσφαίρου στο UEFA Nations League και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 και του Euro 2028
  • Όλα τα Grand Slam του τένις, Wimbledon, Roland Garros, US Open, Australian Open (μέσω Novasports και Eurosport), προκριματικά Davis Cup και Davis Cup Finals, καθώς και τη σειρά της WTA με τουρνουά 1000, 500, 250.
  • Τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών στις διοργανώσεις της UEFA και της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών στις διοργανώσεις της FIBA
  • Κορυφαίες Ευρωπαϊκές και Ασιατικές Διοργανώσεις πολεμικών τεχνών (ONE FC)
  • To τουρνουά γκολφ The Masters
  • Μοναδικά ντοκιμαντέρ, με προσωπικότητες κι επιτεύγματα από το χώρο του αθλητισμού.

Επιπρόσθετα, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν επιπλέον πρόσβαση στο αθλητικό περιεχόμενο των καναλιών Cosmote Sport, τα οποία θα περιλαμβάνουν:

  • Stoiximan Super League (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, ΝΠΣ Βόλος, Athens Kallithea FC)
  • UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, UEFA Youth League, UEFA Super Cup
  • NBA, FIBA Basketball Champions League, ACB Liga Endesa (& ACB Supercopa, ACB Copa del Rey), Lega Basket Serie A (& Lega Basket Supercoppa, Lega Basket Coppa Italia), Turkish Basketball Super League
  • Κύπελλο Ελλάδας, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, Italian Serie A, Liga Portugal, Scottish Premiership, Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyta, Emirates FA Cup και Roshn Saudi League
  • ATP Masters 1000, ATP 500, ATP 250, Nitto ATP Finals, Next Gen ATP Finals και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης
  • MotoGP, WRC, ERC, WRX, DTM, Extreme-E, Moto2, Moto3, FIM Enel MotoE, Red Bull MotoGP Rookies Cup
  • Βόλεϊ (CEV Champions League, CEV Cup, CEV Challenge Cup), Πάντελ (Premier Padel Tour) και Χάντμπολ (EHF Euro, Bundesliga Χάντμπολ)
  • NFL (Regular Season, Playoffs και Super Bowl)
  • Fighting Sports: UFC, Oktagon και κορυφαίους αγώνες πυγμαχίας

Προηγμένες Λειτουργίες Θέασης στην EON, την κορυφαία πλατφόρμα θέασης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη:

  • Φιλικό περιβάλλον χρήστη
  • Διαθέσιμη οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε συσκευή
  • Εξατομικευμένες προτάσεις περιεχομένου
  • Λειτουργία timeshift για ζωντανούς αγώνες
  • Υπηρεσία EON Sports Mode με ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες
  • Δυνατότητα λήψης για offline προβολή

Κίνητρο για την καταπολέμηση της πειρατείας:

Προσφέροντας όλο το premium αθλητικό περιεχόμενο σε ανταγωνιστικές τιμές και σε μια, ενιαία πλατφόρμα, η Nova κάνει ένα σημαντικό βήμα για την καταπολέμηση της πειρατείας περιεχομένου.

Μείνετε συντονισμένοι στη Nova για την απόλυτη αθλητική εμπειρία που έρχεται στις 23 Αυγούστου»!

Σχετικές ειδήσεις