Ολυμπιακός: Αποκαλύφθηκε η τρίτη εμφάνιση της σεζόν - Το σήμα για τη συμπλήρωση 100 ετών

Ολυμπιακός: Τα… αποκαλυπτήρια της τρίτης εμφάνισης της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο έκανε η ΠΑΕ, όπου ξεχωρίζει το έμβλημα για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου.
Αυτή είναι η τρίτη εμφάνιση των "ερυθρόλευκων" για τη νέα σεζόν
X / Olympiacos FC

Ξεχωριστή είναι η νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό. Στις 10 Μαρτίου του 2025 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και για τον λόγο αυτό, έχει δημιουργηθεί ένα νέο επετειακό έμβλημα. Μάλιστα, αυτό ξεχωρίζει και στην πρώτη… αποκάλυψη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Την Τετάρτη (17/07) η πειραϊκή ΠΑΕ προχώρησε στην πρώτη… αποκάλυψη για την χρονιά που έρχεται και συγκεκριμένα για τις νέες εμφανίσεις. Οι κάτοχοι του Europa Conference League έδωσαν στη δημοσιότητα την 3η φανέλα, όπου το ειδικά διαμορφωμένο έμβλημα για τα 100 χρόνια του συλλόγου ξεχωρίζει.

Η τρίτη εμφάνιση του Ολυμπιακού για την σεζόν 2024-’25 είναι σε μπλε χρώμα, ενώ στο μήνυμα της ΠΑΕ στα social media, όπου έγινε η… αποκάλυψη, αναφέρεται: «100 χρόνια τώρα. Εμείς για εσάς. Και εσείς για εμάς. Μαζί γράφουμε ένδοξη θρυλική ιστορία».

Σχετικές ειδήσεις