Super League 2: Από το… χείλος του γκρεμού, κανονικά στο πρωτάθλημα ο Ιωνικός – Όλες οι ομάδες

Super League 2: Ο Ιωνικός βρέθηκε στο… χείλος του γκρεμού τις προηγούμενες ημέρες, αλλά τελικά πρόλαβε να λάβει άδεια συμμετοχής για τη σεζόν 2024/25.

Ιωνικός Super League 2
INTIME SPORTS
1'

Ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση της παραμονής της ομάδας από τη Νίκαια.

Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη (16/7) είχε γνωστοποιήσει ότι η ομάδα δεν θα κατέβει στη Super League 2, καθώς δεν κατάφερε έγκαιρα να καταθέσει τα απαιτούμενα έγγραφα κι όδευε προς τη Γ’ Εθνική (ή ακόμα πιο κάτω).

Τελικά, οι διοικούντες τον σύλλογο έκαναν την… ανατροπή και πλήρωσαν το παράβολο των 7.500 ευρώ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Ως εκ τούτου, λοιπόν, ο Ιωνικός θα αγωνιστεί κανονικά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, η οποία θα έχει 21 ομάδες.

Αναλυτικά οι σύλλογοι που θα αγωνιστούν στη Super League 2 τη σεζόν 2024/25: ΑΕΚ Β’, ΑΕΛ, Αιγάλεω, Αστέρας Τρίπολης Β’, Διαγόρας, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Ηλιούπολη, Ιωνικός, Καβάλα, Καλαμάτα, Καμπανιακός, Κηφισιά, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, ΠΑΟΚ Β’, Παναχαϊκή, Παναργειακός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής, Χανιά.

Το πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου και θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους. Ο πρώτος θα έχει 10 ομάδες κι ο δεύτερος θα έχει 11, ενώ στη συνέχεια θα υπάρχουν playoffs και playouts.

Στα playoffs θα λάβουν μέρος οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 1-5 και στα playouts εκείνες από 6-10 στο Α’ γκρουπ και 6-11 στο Β’ γκρουπ. Ο πρώτος κάθε ομίλου θα ανέβει στη Super League, ενώ οι δύο τελευταίοι στον Α’ όμιλο κι οι τρεις τελευταίοι στον Β’ θα υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή