Έλληνες εξωτερικού: Ο Κουρμπέλης έμεινε ελεύθερος από την Τραμπζονσπόρ

Έλληνες εξωτερικού: Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι επίσημα ελεύθερος, με την Τραμπζονσπόρ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας τους.

Δημήτρης Κουρμπέλης Τραμπζονσπόρ
INTIME SPORTS
1'

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Έλληνας μέσος, ο οποίος αποχώρησε από την τουρκική ομάδα, έπειτα από έναν χρόνο.

Η απόφαση ήταν κοινή, με την Τραμπζονσπόρ να γνωστοποιεί ότι αποφασίστηκε να μην καταβληθεί αποζημίωση στον παίκτη για τη δεύτερη σεζόν του συμβολαίου του, παρά μόνο ο μισθός και άλλες οικονομικές υποχρεώσεις που δικαιούται να λάβει.

Ο Κουρμπέλης μέτρησε 22 συμμετοχές με την ομάδα της Τραπεζούντας στο πρώτο μισό της σεζόν, καθώς στη συνέχεια (βλ. Ιανουάριο) δόθηκε δανεικός στη Φατίχ Καραγκιουμρούκ.

Η ανακοίνωση της Τραμπζονσπόρ για τον Κουρμπέλη

«Το επαγγελματικό συμβόλαιο μεταξύ της ομάδας μας και του ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Κουρμπέλη, με ημερομηνία έναρξης την 01.07.2023 και ημερομηνία λήξης την 30.06.2025, λύθηκε αμοιβαία. Όπως προβλέπει η συμφωνία, στον ποδοσφαιριστή δεν θα καταβληθεί καμία αποζημίωση λύσης, πέραν του μισθού και των λοιπών απαιτήσεων που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή