AEK: Εκτός ομάδας ο Πισάρο – Θερμή υποδοχή στην Κύπρο για το φιλικό με την Ομόνοια

ΑΕΚ: Ο Ροντόλφο Πισάρο βρίσκεται εκτός πλάνων του Ματίας Αλμέιδα κι ακολουθεί δικό του πρόγραμμα – Αποθέωση στην άφιξη της ομάδας στην Κύπρο.

Ματίας Αλμέιδα ΑΕΚ
INTIME SPORTS
2'

Ο Ροντόλφο Πισάρο δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον.

Ο Μεξικανός με ελάχιστες εξαιρέσεις απογοήτευσε με την εικόνα του την περασμένη σεζόν, στο τέλος της οποίας αποκόμισε κι έναν τραυματισμό που «κουβαλάει» μέχρι και σήμερα.

Ο Πισάρο δεν ακολούθησε την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, ενώ και μετά την επιστροφή στην Ελλάδα παραμένει εκτός ομάδας. Ο 30χρονος μέσος ακολουθεί δικό του πρόγραμμα διαφορετικές ώρες σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Αλμέιδα δεν τον έχει στα πλάνα του, όπως συμβαίνει και με τους Στάνκοβιτς, Αθανασιάδη. Οι τρεις παίκτες (βλ. Πισάρο, Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης) δεσμεύονται με συμβόλαιο, αλλά δεν υπολογίζονται, μετά την αλλαγή σελιδάς που πραγματοποιεί αυτό το καλοκαίρι η ομάδα.

https://www.instagram.com/p/C9hg7XVNdcH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ έφτασε στην Κύπρο, όπου την Πέμπτη (18/7) θα δώσει φιλικό με την Ομόνοια, στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Αρκετοί οπαδοί της «Ένωσης» περίμεναν την αποστολή, επιφυλάσσοντας θερμή υποδοχή στους «κιτρινόμαυρους». Τα μέλη της ομάδας έβγαλαν φωτογραφίες κι υπέγραψαν αυτόγραφα στον κόσμο.

Οι Μουκουντί και Τσιλούλης δεν βρίσκονται στην αποστολή, καθώς ακολουθούν ατομικό και θα ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων μετά την επιστροφή της ομάδας. Επίσης, στην Αθήνα έμεινε κι ο Ρομπέρτο Περέιρα. Το Ομόνοια – ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (18/7) στις 20:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την CosmoteSport2HD.

https://www.instagram.com/p/C9hfXc8tYsn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή