Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Έρχεται άμεσα Αθήνα ο Μπρέιθγουεϊτ - Κλείνει το deal

Μεταγραφές: Στην Αθήνα αναμένεται την Πέμπτη (18/07) ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ για να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ
Ο Δανός έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στον Ολυμπιακό
EPA/Mads Claus Rasmussen, ΑΜΠΕ
1'

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον Δανό επιθετικό. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (18/07) ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αποκάλυψε την οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον διεθνή φορ και έπειτα από μερικές ώρες, δημοσιεύματα στην πατρίδα του παίκτη κάνουν λόγο για άμεση άφιξή του στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα «Tipsbladet» ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους κατόχους του Europa Conference League, οι οποίοι ήταν νικητές στην… κούρσα για την απόκτησή του, αν και όλα έδειχναν πως ο παίκτης ήταν κοντά σε ομάδα της Βραζιλίας.

«Τώρα η Tipsbladet μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Δανός επιθετικός θα πάρει ένα διετές συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό και θα ταξιδέψει για την Ελλάδα την Πέμπτη, εκεί όπου θα έχει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του σήμερα ή αύριο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή