Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Απέκτησε το 100% των δικαιωμάτων του Ιωαννίδη από Λεβαδειακό

Μεταγραφές: Τα πλήρη δικαιώματα του Φώτη Ιωαννίδη από τον Λεβαδειακό αγόρασε ο Παναθηναϊκός.

Φώτης Ιωαννίδης
Ο Παναθηναϊκός κατέχει πλέον το 100% των δικαιωμάτων του
INTIME SPORTS
1'

Πριν από τέσσερα χρόνια, το καλοκαίρι του 2020 ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην απόκτηση του Έλληνα επιθετικού από τους Βοιωτούς έναντι 100.000 ευρώ και στη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων είχε… τοποθετηθεί ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο ήταν ιδιαίτερα υψηλό που ξεπερνούσε το 40%.

Αυτό σήμαινε πως αν ερχόταν μία πρόταση και οι «πράσινοι» την έκαναν δεκτή, τότε ένα μεγάλο μέρος του ποσού θα πήγαινε στην ομάδα της Λιβαδειάς. Ωστόσο, εδώ και μερικές μέρες αυτός ο όρος δεν… υπάρχει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το «τριφύλλι» προχώρησε στην εξαγορά του εν λόγω ποσοστού, καταβάλλοντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο ακόμα δεν έχει… αποκαλυφθεί, αλλά θεωρείται πως ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός κατέχει πλέον το 100% των δικαιωμάτων του Φώτη Ιωαννίδη, με αποτέλεσμα να μπορεί να διαπραγματευτεί, χωρίς… περιορισμούς, μια ενδεχόμενη πρόταση για την παραχώρησή του.

Βέβαια, η συγκεκριμένη κίνηση δεν έγινε με… φόντο την καλοκαιρινή περίοδο των μεταγραφών που διανύουμε, αφού οι «πράσινοι» έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να αφήσουν τον Έλληνα επιθετικό, αλλά κυρίως για το μέλλον.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή