Ανέβηκε στα 23+3 εκατ. ευρώ η Μπολόνια, εισέπραξε νέο «όχι» του Παναθηναϊκού

Οι Ιταλοί κατέθεσαν νέα πρόταση για τον Φώτη Ιωαννίδη αυξημένη κατά 1 εκατ. ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να μην μπαίνει καν σε διαπραγματεύσεις.

Ανέβηκε στα 23+3 εκατ. ευρώ η Μπολόνια, εισέπραξε νέο «όχι» του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS
1'

Ο Παναθηναϊκός έχοντας πλέον το 100% των δικαιωμάτων του Φώτη Ιωαννίδη, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τη διάθεσή του να μην πουλήσει τον Έλληνα στράικερ. Οι «πράσινοι» μέχρι τώρα έχουν αρνηθεί τα 25 εκατ. της Ίπσουιτς και το ίδιο ποσό μαζί με τα μπόνους που είχε προσφέρει η Μπολόνια. Οι Ιταλοί μάλιστα, βελτίωσαν την προσφορά τους.

Η ομάδα που θα αγωνιστεί στο Champions League της ερχόμενης σεζόν, έκανε νέα προσφορά για τον Έλληνα διεθνή άσο. Αυτή ήταν 23 εκατ. ευρώ συν 3.000.000 μπόνους. Συνολικά δηλαδή έφτανε τα 26 εκατ., προσφέροντας ουσιαστικά 1.000.000 παραπάνω απ’ την τελευταία φορά.

Οι «πράσινοι» δεν μπήκαν καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Αμέσως απάντησαν αρνητικά και η Μπολόνια φέρεται να στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις. Εκτός φυσικά αν επανέλθει στο προσεχές μέλλον, καθώς εδώ και καιρό οι Ιταλοί έχουν δείξει πόσο θέλουν να αποκτήσουν τον Ιωαννίδη.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός θα κάνει επαφές με την πλευρά του παίκτη για να του επεκτείνει το συμβόλαιο με σημαντικά αυξημένες αποδοχές. Όλα αυτά σε ένα καλοκαίρι που θα συνεχίσει να είναι… καυτό όπως φαίνεται για την υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή