Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Αγοράζει Πιρόλα σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο

Οι «ερυθρόλευκοι» με 3 εκατ. ευρώ κάνουν δικό τους τον Λορέντζο Πιρόλα απ’ την Σαλερνιτάνα, όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Αγοράζει Πιρόλα σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο
epa10868290 Torino's Duvan Zapata and Salernitana’s Lorenzo Pirola in action during the Italian Serie A soccer match between US Salernitana and Torino FC, in Salerno, Italy, 18 September 2023. EPA/MASSIMO PICA
1'

Ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας για τον Ολυμπιακό, όπως αποκαλύπτει ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο. Ο γνωστός δημοσιογράφος με εξειδίκευση στα μεταγραφικά, σε ανάρτησή του κάνει γνωστό πως οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με την Σαλερνιτάνα για την απόκτηση του Λορέντζο Πιρόλα.

Για τον 22χρονο φέρεται να υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, για ένα ποσό που φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ. Ο νεαρός στόπερ θεωρείται ταλέντο στη χώρα του και προέρχεται από δύο καλές σεζόν στην Serie A.

Προέρχεται απ’ τις ακαδημίες της Ίντερ, έχει ύψος 1.88μ. και ο υποβιβασμός της Σαλερνιτάνα είναι ο λόγος που την κάνει να θέλει να τον παραχωρήσει. Παρότι είχε ξοδέψει 5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του το 2023.

Προέρχεται από δύο σεζόν με 56 ματς και 3 γκολ και σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο η μεταγραφή ουσιαστικά είναι «τελειωμένη»!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή