Ομόνοια – ΑΕΚ 1-1: Δείγμα θετικό για την Ένωση

Σε καλή κατάσταση έδειξαν οι «κιτρινόμαυροι» στην πρόβα τζενεράλε της Κύπρου απέναντι στην Ομόνοια (1-1) – Ο Βίντα το γκολ της Ένωσης.

Ομόνοια – ΑΕΚ 1-1: Δείγμα θετικό για την Ένωση
INTIME SPORTS
1'

Σε μία εβδομάδα η ΑΕΚ θα δώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα με την Ίντερ Εσκάλδες. Η Ένωση στο τελευταίο της φιλικό, έδειξε καλό πρόσωπο για την εποχή. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αγωνίστηκε στην Κύπρο με την Ομόνοια κι έμεινε στο 1-1.

Συγκριτικά με προηγούμενα φιλικά, η ΑΕΚ ήταν σαφώς πιο συγκεντρωμένη και απέδωσε καλύτερο ποδόσφαιρο, παρότι είναι ξεκάθαρο πως ακόμη βρίσκεται στην αρχή.

Ευκαιρίες υπήρξαν για τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, με τον Χαραλάμπους να βλέπει τον Μπρινιόλι να τον νικά στο 32’ και τον Φαμπιάνο να σταματά τον Γκατσίνοβιτς στο 35’.

Η Ένωση προηγήθηκε στο ματς στο 69’. Από κόρνερ του Μάνταλου, ο Βίντα με κεφαλιά έκανε το 0-1. Δέκα λεπτά μετά, ο Σίμιτς πήρε την πάσα του Κόστα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μασούρα, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μάριτς, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Σεμέδο, Σίμιτς, Κακουλλή.

ΑΕΚ: Μπρινιόλι (46' Στρακόσα), Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (63' Γαλανόπουλος), Γιόνσον (63' Πινέδα), Γκατσίνοβιτς (62' 'Αμραμπατ), Λιούμπιτσιτς (62' Μάνταλος), Λιβάι (62' Κοϊτά), Ελίασον (63' Φερνάντες).

*Πριν το ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή