Παναθηναϊκός – Μακάμπι Νετάνια 1-0: Νικητής αλλά θέλει δουλειά

Στην πρόβα τζενεράλε πριν τα ευρωπαϊκά ματς, ο Παναθηναϊκός με γκολ του Μαντσίνι επικράτησε της Μακάμπι Νετάνια χωρίς να πιάσει καλό επίπεδο απόδοσης.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Νετάνια 1-0: Νικητής αλλά θέλει δουλειά
INTIME SPORTS
2'

Στην άδεια Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε την Μακάμπι Νετάνια, στο τελευταίο του φιλικό πριν τα ευρωπαϊκά ματς. Οι «πράσινοι» του Ντιέγκο Αλόνσο επικράτησαν 1-0, έχοντας καλή εικόνα κυρίως στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο δεν εμφανίστηκαν θετικοί στο χορτάρι κι έδωσαν δικαιώματα στους Ισραηλινούς, που δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Ντεμπούτο έκανε ο Ίνγκι Ίνγκασον με τη φανέλα του «τριφυλλιού» και μάλιστα πρόλαβε να σώσει και μια πολύ δύσκολη στιγμή. Χειροκροτήθηκε ο Ισλανδός, τη στιγμή που ο Μαντσίνι μετά από ωραία συνεργασία με τον Τζούρισιτς πέτυχε το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού.

Στο δεκάλεπτο της αναμέτρησης οι Ισραηλινοί απείλησαν με κεφαλιά, αλλά ο Ντραγκόφσκι με εκπληκτική επέμβαση κράτησε το μηδέν.

Ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία και τις προσπάθειες, χωρίς τη μεγάλη φάση. Στο 30’ τελικά βρήκε το γκολ όταν ο Μαντσίνι έπαιξε το 1-2 με τον Τζούρισιτς και ο Αργεντινός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά ο Παναθηναϊκός έδειξε να ελέγχει το ματς. Οι Ισραηλινοί πήραν πρωτοβουλίες όμως, ειδικά μετά τις αλλαγές. Στο 65’ η Μακάμπι είχε μεγάλη ευκαιρία την οποία σπατάλησε ο Κόλτζεν απ’ το ύψος του πέναλτι.

4333009.jpg

Στο 72’ πέρασε στο ματς ο Ίνγκασον πραγματοποιώντας την πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση με το «τριφύλλι». Δύο λεπτά μετά χρειάστηκε να επέμβει σε ακόμη μία σπουδαία ευκαιρία των φιλοξενούμενων. Αρχικά ο Ισλανδός και στη συνέχεια ο Κάτρης έσωσαν τον Παναθηναϊκό στη διπλή ευκαιρία της Μακάμπι.

Η αναμέτρηση κύλησε μέχρι το τέλος της χωρίς να αλλάξει κάτι. Έτσι ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην πρόβα τζενεράλε πριν τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με 1-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο / 4-2-3-1): Ντραγκόφσκι (63’ Λοντίγκιν), Κώτσιρας (83’ Φίκαϊ), Σένκεφελντ (72’ Κάτρης), Γεντβάι (72’ Ινγκασον), Μλαντένοβιτς (64’ Βαγιαννίδης), Μαξίμοβιτς (64’ Αράο), Βιλένα (72’ Πέρεθ), Μαντσίνι (72’ Αϊτόρ), Μπακασέτας (72’ Ζέκα), Τζούρισιτς (64’ Λημνιός), Γερεμέγεφ (83’ Νίκας).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή