Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Κίνηση για Τσαλόφ - Τα δεδομένα του deal για τον Ρώσο επιθετικό

Μεταγραφές: Δυναμικά για την απόκτηση του Φέντορ Τσαλόφ φέρεται πως κινείται ο ΠΑΟΚ.

Φέντορ Τσαλόφ
Ο Ρώσος επιθετικός απασχολεί έντονα τους Πρωταθλητές Ελλάδας
EPA/Alexander Nemenov, ΑΜΠΕ
1'

Μία από τις βασικές προτεραιότητες του ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού είναι η απόκτηση ενός επιθετικού. Προ ημερών, ο «Δικέφαλος του Βορρά» διέψευσε τα σενάρια για τον Φέντορ Τσαλόφ, ωστόσο, ο Ρώσος φορ εμφανίζεται ψηλά στη λίστα των Πρωταθλητών Ελλάδας για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής, που είχε απασχολήσει και την περσινή χρονιά τους Θεσσαλονικείς, θέλει να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, καθώς πρόθεσή του είναι να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Η αξία του εκτιμάται στα 10.000.000 ευρώ, όμως, στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 3.000.000 ευρώ, η οποία ισχύει αποκλειστικά για ευρωπαϊκές ομάδες. Ωστόσο, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού και οι απαιτήσεις του παίκτη είναι υψηλές.

Όμως, στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να εξετάζουν τα δεδομένα για την ολοκλήρωση του deal, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι ο μοναδικός επιθετικός που απασχολεί τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Αντίθετα, το σενάριο για τον Μάρκο Λιβάγια δεν επιβεβαιώνεται από τους «ασπρόμαυρους».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή