Δικαίωση Μπόατενγκ για τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ όπως έκρινε το δικαστήριο δεν υπάρχουν στοιχεία πως είναι βίαιος προς τις γυναίκες, έτσι τον δικαίωσε αναφορικά με τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του για βιαιοπραγία.

Δικαίωση Μπόατενγκ για τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του
epa11409063 Former national soccer player Jerome Boateng (R) and his lawyer Dr. Leonhard Walischewski (L) wait for the start of trial proceedings in a courtroom of the district court in Munich, Germany, 14 June 2024. After a previous verdict from 2022 has been overturned, trial proceedings over allegations of violence, insulting and assault made by his ex-girlfriend have to be completely reopened. EPA/ANNA SZILAGYI
1'

Πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου και διεθνής με την Εθνική Γερμανίας, ο Ζερόμ Μπόατενγκ τα τελευταία χρόνια είναι σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του και μητέρα των δίδυμων παιδιών του. Η γυναίκα τον έχει κατηγορήσει πως το 2018 σε διακοπές στην Καραϊβική, ήταν βίαιος και προσβλητικός απέναντί της.

Ο 35χρονος ουσιαστικά δικαιώθηκε στην ολοκλήρωση της δίκης για την υπόθεση αυτή. Έλαβε μόνο μια προειδοποίηση από το δικαστήριο του Μονάχου. Η απόφαση είναι πως τα στοιχεία δεν επαρκούν για να υποστηριχθεί η κατηγορία πως είναι «βίαιος προς τις γυναίκες». Πέρα απ’ την προειδοποίηση, του επιβλήθηκε και πρόστιμο 200.000 ευρώ το οποίο θα ενεργοποιηθεί μόνο σε περίπτωση μελλοντικής καταδίκης.

Αρχικά ο Μπόατενγκ είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 1,8 εκατ. ευρώ αλλά άσκησε έφεση. Η σύντροφός του τον κατηγόρησε πως την γρονθοκόπησε μετά από έντονη λογομαχία που είχαν.

«Πίεσε το μάτι μου με τον αντίχειρά του, με δάγκωσε στο κεφάλι και με τράβηξε στο έδαφος από τα μαλλιά», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η γυναίκα. Τονίζοντας μάλιστα πως υπήρξαν τελικά αρκετά χτυπήματα. Όλα αυτά λίγο καιρό μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή