Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Κανένα ενδιαφέρον για Αντούνα - Προτάθηκε και στον ΠΑΟΚ

Μεταγραφές: Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού στη φημολογία για «εμπλοκή» του στην περίπτωση του Ουριέλ Αντούνα.
Κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει από τον Παναθηναϊκό για τον Μεξικανό
EPA/ERIK S. LESSER, ΑΜΠΕ

Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει από την Κρουζ Αζούλ, μια και προτεραιότητά του είναι να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Αυτός είναι και ο λόγος που το όνομά του έχει «εμπλακεί» σε σενάρια και για τους τέσσερις μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αρχικά, μόνο για τη φετινή μεταγραφική περίοδο, η ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον, οι Μεξικανοί έκαναν λόγο και για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με την ομάδα του και το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί και έχει μέρος των δικαιωμάτων του.

Όμως, οι «πράσινοι» έσπευσαν άμεσα να πάρουν… αποστάσεις. Όπως ξεκαθάρισαν ο σύλλογος δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με την περίπτωση του Ουριέλ Αντούνα, που είχε απασχολήσει πριν από περίπου δύο χρόνια, ενώ δύσκολα θα εξεταστεί και στο άμεσο μέλλον.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να έχει σε άμεση προτεραιότητα την απόκτηση ενός εξτρέμ και πολύ περισσότερο του 26χρονου Μεξικανού ποδοσφαιριστή, μια και άλλες είναι οι υποθέσεις που απασχολούν τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Σχετικές ειδήσεις