Ολυμπιακός – Μέχελεν 2-0: Εντυπωσίασαν οι νέοι των «ερυθρόλευκων»

Ολυμπιακός – Μέχελεν 2-0: Πολύ καλή παρουσία για τους νεαρούς των «ερυθρόλευκων» στο φιλικό με την ομάδα του Βελγίου – Γκολάρα από Μουζακίτη.
INTIME SPORTS

Φιλική νίκη για τον Ολυμπιακό επί τα Βέλγικης Μέχελεν με 2-0. Οι «ερυθρόλευκοι» έπιασαν καλό επίπεδο απόδοσης, όμως κυρίως είδαν τους νεαρούς παίκτες που και πάλι χρησιμοποιήθηκαν να έχουν εξαιρετική παρουσία. Μουζακίτης και Μαρτίνς οι σκόρερ για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ απέναντι στους έτοιμους Βέλγους, καθώς σε μια βδομάδα αρχίζει το πρωτάθλημά τους.

Ο Ολυμπιακός είχε τα ηνία απ’ το ξεκίνημα του ματς και προηγήθηκε γρήγορα με εκπληκτικό γκολ του Μουζακίτη. Στο 5’ ο νεαρός με εκπληκτικό σουτ από μακριά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Τη σκυτάλη απ’ τον 17χρονο πήρε ο Ζέλσον Μαρτίνς. Ο Ορτέγκα έκανε την μπαλιά στον Κωστούλα, ο νεαρός έδωσε στον Πορτογάλο που δε δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς και στο 81’ είχαν δύο δοκάρια με Ροντινέι και Μασούρα! Το 2-0 ήταν το τελικό σκορ με τον Ολυμπιακό να αφήνει καλές εντυπώσεις και κυρίως τα νιάτα του να δίνουν ελπίδες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χ.Λ. Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Ρέτσος, Μπιανκόν, Αποστολόπουλος, Ορτέγκα, Μουζακίτης Μαρτίνς, Παπακανέλλος, Κωστούλας

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κοστίνια, Άμπι, Μπότης, Κουτσίδης, Μπιέλ, Μπακούλας, Μασούρας, Τσικίνιο.