«Σε διαπραγματεύσεις Μποταφόγκο-Παναθηναϊκός για τον Βαγιαννίδη»

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους η Μποταφόγκο έχει καταθέσει πρόταση για τον Γιώργο Βαγιαννίδη και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει εκεί την καριέρα του ο νεαρός δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού.
INTIME SPORTS

Πιθανός προορισμός έκπληξη για τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Ο νεαρός δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού, με γκολ του οποίου κρίθηκε η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος πριν λίγο καιρό, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μποταφόγκο. Μάλιστα, δημοσίευμα απ’ τη Βραζιλία προχωρά το θέμα σε διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «ge.globo», οι δύο ομάδες διαπραγματεύονται την πώληση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέρεται να είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι Βραζιλιάνοι αισιοδοξούν πως το deal θα «κλείσει» σύντομα. Το δημοσίευμα ξεκαθαρίζει πως ο 22χρονος έχει ήδη… ανάψει πράσινο φως και απομένει η συμφωνία των ομάδων.

Ο Βαγιαννίδης είχε επιστρέψει στον Παναθηναϊκό απ’ την Ίντερ και την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Φέρεται όμως να επιθυμεί είτε ένα καλύτερο συμβόλαιο είτε τη μεταγραφή του. Πάνω απ’ όλα όμως, θέλει να είναι κάπου που θα αγωνίζεται.