ΠΑΟΚ: Ενισχύεται με Τσαλόφ, συμφωνία για τον Ρώσο στράικερ!

ΠΑΟΚ: Όπως αποκαλύπτει Ρώσος δημοσιογράφος, επήλθε συμφωνία για τον Φεντόρ Τσαλόφ και αναμένεται να υπογράψει για τρία χρόνια.
epa09816116 Fedor Chalov of FC Basel 1893 in action during the UEFA Conference League round of 16 first leg soccer match in Marseille, France, 10 March 2022. EPA/Guillaume Horcajuelo

Το όνομα του Φεντόρ Τσαλόφ εδώ και καιρό βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ για την επίθεση. Ο «δικέφαλος» θέλει ενίσχυση στα φορ και όπως φαίνεται τη βρήκε στο πρόσωπο του Ρώσου στράικερ. Όπως αναφέρει Ρώσος δημοσιογράφος, η συμφωνία επιτεύχθηκε ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και απομένει απλά να αποτυπωθεί στο συμβόλαιο το οποίο θα υπογράψει ο παίκτης!

Ο 26χρονος την περασμένη σεζόν είχε 41 συμμετοχές με 16 γκολ και 5 ασίστ, είναι διεθνής με την Εθνική Ρωσίας και ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έχει συμβόλαιο μαζί της για έναν ακόμη χρόνο, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί και μία σεζόν στην Βασιλεία.

Ο δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόφ, αποκάλυψε πως έχει επέλθει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει την ρήτρα για να αποκτήσει τον παίκτη. Ο Τσαλόφ θα υπογράψει για 3 χρόνια έναντι 1,3 εκατ. ευρώ συν 300.000 μπόνους.

Έτσι, η μεταγραφή του Τσαλόφ είναι στην τελική της ευθεία με τον παίκτη να ταξιδεύει για τη Θεσσαλονίκη μόλις ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά το deal, για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να γίνεται ο βασικός στράικερ του ΠΑΟΚ.