Αδιανόητο πέναλτι! Δεν έχει ξαναδοθεί στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά είναι... ολόσωστο

Ένα πέναλτι που κανείς παίκτης δεν έχει επαφή με αντίπαλο ή με την μπάλα που παιζόταν το ματς!

Υπάρχουν αρκετοί που νομίζουν ότι τα έχουν δει όλα ή πως τα ξέρουν όλα στο ποδόσφαιρο.

Κι έρχονται κάτι σπάνιες στιγμές, όπως αυτή το βράδυ του Σαββάτου για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας που σε κάνουν να καταλάβεις πως πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

Όπως το πέναλτι που δόθηκε στην αναμέτρηση της Φλαμένγκο με την Κρισιούμα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της χώρας.

Με το σκορ να βρίσκεται στο 1-1 στο 85ο λεπτό και τους γηπεδούχους να πιέζουν, με φάση εντός περιοχής, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, με τους παίκτες των δύο ομάδων να σαστίζουν για λίγο.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να διαμαρτύρονται έξαλλα, εκτός από τον δράστη, ο οποίος μάλλον είχε καταλάβει πως η... έξυπνη ιδέα του μάλλον είχε στοιχίσει στην ομάδα του.

Τι ακριβώς έγινε από τη στιγμή που δεν υπήρχε μαρκάρισμα ή χέρι;

Ο παίκτης της Φλαμένγκο μπήκε στην περιοχή, την ώρα που μια δεύτερη μπάλα έπεφτε μέσα σε αυτή. Ο αμυντικός της Κρισιούμα την είδε μπροστά του και από τη στιγμή που δεν έφτανε τον αντίπαλο, την κλώτσησε για να προσκρούσει στην μπάλα με την οποία παιζόταν το ματς, ώστε να κόψει την επίθεση.

Ο διαιτητής είδε την παράβαση και καταλόγισε αμέσως το πέναλτι.

Ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, που είχε «ακουστεί» για τον Παναθηναϊκό, ανέβαλε την εκτέλεση, σκόραρε κι έδωσε στη Φλαμένγκο τη νίκη με 2-1.

Σχετικές ειδήσεις