Χρήστος Τζόλης: «Άνοιξε λογαριασμό» στην Μπριζ με τρομερό γκολ ο Έλληνας άσος

Σκόραρε στο επίσημο ντεμπούτο του με την πρωταθλήτρια Βελγίου, Μπριζ, ο Χρήστος Τζόλης, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Χρήστος Τζόλης: «Άνοιξε λογαριασμό» στην Μπριζ με τρομερό γκολ ο Έλληνας άσος
1'

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στο Βέλγιο, κερδίζοντας με 2-1 την Κλαμπ Μπριζ για το Σούπερ Καπ της χώρας.

Η Κυπελλούχος Βελγίου προηγήθηκε με πέναλτι του Κάμερον Πουέρτας πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ενώ διεύρυνε το προβάδισμά της με το ξεκίνημα της επανάληψης, χάρη σε γκολ του κεντρικού αμυντικού Φέντε Λέισεν.

Η Κλαμπ Μπριζ αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει στο 79ο λεπτό με υπέροχο σουτ με το εξωτερικό, μέσα από την περιοχή, του κορυφαίου Χρήστου Τζόλη.

Σε δύο περιπτώσεις στις καθυστερήσεις, ο Άντονι Μορίς στέρησε από τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ κι ένα δεύτερο γκολ, που θα σήμαινε την ισοφάριση, με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους.

Με τον τρόπο αυτό, ο Σεμπαστιέν Ποκονιόλι ξεκίνησε ιδανικά τη θητεία του στον πάγκο της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, κατακτώντας το πρώτο Σούπερ Καπ στην ιστορία του συλλόγου.

Στα highlights της αναμέτρησης που διεξήχθη στο «Γιαν Μπρέιντελ Στάντιον», η κάμερα που φορούσε στο στήθος του ο διαιτητής Μπραμ φαν Ντρις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή