Euro 2024: Η Γερμανική αστυνομία απέτρεψε χτύπημα του ISIS σε Άγγλους οπαδούς!

Euro 2024: Σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN έτοιμοι για τρομοκρατικό χτύπημα στη fan zone Άγγλων φιλάθλων ήταν στον ISIS, με τη γερμανική αστυνομία να τους σταματά.

Euro 2024: Η Γερμανική αστυνομία απέτρεψε χτύπημα του ISIS σε Άγγλους οπαδούς!
1'

Ο ISIS είχε «δείξει» ως στόχο τα γήπεδα της Γερμανίας στην περίοδο τέλεσης του Euro 2024. Ευτυχώς, η διοργάνωση κύλησε ομαλά χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με την τρομοκρατία. Όμως, αυτό δε σημαίνει πως δεν προσπάθησαν κιόλας οι τρομοκράτες. Μάλιστα η εφημερίδα SUN έχει και πληροφορίες πως κάτι τέτοιο απέτρεψε η γερμανική αστυνομία.

Οι Βρετανοί αποκαλύπτουν πως οι γερμανική αστυνομία απέτρεψε τρομοκρατικό χτύπημα μελών του ISIS στη fan zone των Άγγλων φιλάθλων. Κι όλα αυτά λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό στο Βερολίνο, οπότε υπήρχαν εκατοντάδες άνθρωποι εκεί.

Οι πληροφορίες που είχαν οι Γερμανοί είναι πως θα υπάρξει επίθεση τουλάχιστον πέντε ανδρών. Γι’ αυτό και υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία επενέβη και μάλιστα συνέλαβε τρεις υπόπτους.

Οι συλληφθέντες μετά από λίγες μέρες κράτησης αφέθηκαν ελεύθεροι, με την αστυνομία της Γερμανίας να παρακολουθεί στενά τις κινήσεις τους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή