Champions League, ΠΑΟΚ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι - Το υπογκρούπ του Γ’ προκριματικού

Champions League: Στα… μέτρα του ΠΑΟΚ είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι που προέκυψαν από την προκλήρωση της UEFA για τον Γ’ προκριματικό γύρο.

Champions League κλήρωση
Γνωστό έγινε το υπογκρούπ του ΠΑΟΚ για τον Γ' προκριματικό
INTIME SPORTS
1'

Το απόγευμα της Τετάρτης (24/07) ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν, μια και στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού γύρου του Champions League θα υποδεχθεί στην Τούμπα την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, για τον πρώτο αγώνα του ζευγαριού.

Ωστόσο, μερικές ώρες νωρίτερα, το μεσημέρι της Δευτέρας (22/07) ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα μάθει τους πιθανούς του αντιπάλους στον επόμενο γύρο, ήτοι σε περίπτωση πρόκρισης σε βάρος των Βοσνίων. Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας (22/07) έγινε η προκλήρωση της UEFA για να προχωρήσει πιο… άμεσα η διαδικασία.

Έτσι, στον… δρόμο των Πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι θα μπουν στην κλήρωση ως ισχυροί θα βρεθεί ο νικητής ενός εκ των Μάλμε-Κλάκσβικ, Σάντα Κολόμα-Μίντιλαντ και Πανεβέζις-Γιαγκελόνια.

Η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League έχει οριστεί για το μεσημέρι της Δευτέρας (22/07) στις 13:00 και θα λάβει χώρα στα κεντρικά της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας.

PAOK-Group-2.jpg

Αυτό είναι το υπογκρούπ του ΠΑΟΚ στην κλήρωση του Γ' προκριματικού του Champions League

Print Screen / UEFA

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή