Europa League, Παναθηναϊκός: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι στον Γ’ προκριματικό και Conference

Europa League: Τους πιθανούς αντιπάλους, σε δύο διοργανώσεις, έμαθε το πρωί της Δευτέρας (22/07) ο Παναθηναϊκός ενόψει των κληρώσεων για τον Γ’ προκριματικό γύρο.
Τους πιθανούς αντιπάλους στον Γ' προκριματικό του Europa League και του Conference League έμαθαν οι "πράσινοι"
INTIME SPORTS

Στην τελική… ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ετοιμάζονται για τις αναμετρήσεις με την Μπότεφ Πλόβντιβ στον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League, ωστόσο, τη Δευτέρα (22/07) θα μάθουν τους υποψήφιους αντιπάλους για τον Γ’ προκριματικό, τόσο στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, όσο και για το Conference League.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας (22/07) η UEFA προχώρησε σε προκληρώσεις, προκειμένου να γίνει πιο εύκολα οι κληρώσεις σε Champions League, Europa League και Conference League και ο Παναθηναϊκός έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους.

Σε περίπτωση πρόκρισης σε βάρος της Μπότεφ Πλόβντιβ, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τους νικητές από τα ζευγάρια Άγιαξ-Βοϊβοντίνα, Μόλντε-Σίλκεμποργκ, Βίσλα Κρακοβίας-Ραπίντ Βιέννης ή την ομάδα που θα αποκλειστεί από το ζευγάρι του 2ου προκριματικού του Champions League, Ντιναμό Κιέβου-Παρτιζάν.

Σε περίπτωση αποκλεισμού, ο Παναθηναϊκός θα πάρει μέρος στον Γ’ προκριματικό του Conference League και θα αντιμετωπίσει τον νικητή από τα ζευγάρια Κοπεγχάγη-Μάγκπις, Ομόνοια-Τορπέντο Κουτάισι, Ρίγα-Σλασκ Βρότσλαβ, Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Πολίσια Ζίτομιρ, Ζρίνσκι Μίσταρ-Μπράβο, Όσιγιεκ-Λεβάδια Ταλίν.

Σχετικές ειδήσεις