Ολυμπιακός, Ελ Κααμπί: «Ελπίζω να κάνουμε μια σπουδαία σεζόν για τα 100 χρόνια του συλλόγου»

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό για δύο ακόμα χρόνια.

Ολυμπιακός, Ελ Κααμπί: «Ελπίζω να κάνουμε μια σπουδαία σεζόν για τα 100 χρόνια του συλλόγου»
INTIME SPORTS
1'

Ο Ολυμπιακός ικανοποίησε την επιθυμία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και διατήρησε στο δυναμικό του τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, τον αρχισκόρερ του (με 11 γκολ) στο περσινό Conference League.

Ο Μαροκινός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά έχοντας υπογράψει κλειστό διετές συμβόλαιο έναντι συνολικού ποσού 5.5 εκατ. ευρώ.

Ο Ελ Κααμπί έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό και εμφανίστηκε έτοιμος για μια ακόμη σπουδαία χρονιά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με την οικογένειά μας. Ελπίζω να κάνουμε μια σπουδαία χρονιά όπως συνέβη πέρυσι. Θέλουμε να καταφέρουμε κάτι καλό φέτος, γιατί ο Ολυμπιακός γιορτάζει τα 100 του χρόνια. Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα για εμάς, για τους παίκτες, αλλά και για τους φιλάθλους μας», δήλωσε σχετικά ο Μαροκινός φορ και κατέληξε:

«Νομίζω ότι έχουμε μία καλή ομάδα για να τα καταφέρουμε αυτή τη σεζόν. Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μας. Ήρθα πέρυσι και ήδη νιώθω πράγματα γι' αυτήν την ομάδα. Είμαστε μία οικογένεια με όλο το επιτελείο, με τον προπονητή, με τους παίκτες και φυσικά με τους οπαδούς. Αυτό σημαίνει πολλά για εμένα. Πάμε να τα καταφέρουμε φέτος».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή