UEFA: Εκκίνηση με στόχο τη League Phase για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων

UEFA: Σέντρα στη νέα σεζόν με στόχο την πρόκριση στη League Phase του Champions League και του Conference League, κάνουν την Τετάρτη (24/07) ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αντίστοιχα.
Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για τους δύο "Δικέφαλους"
INTIME SPORTS

Οι δύο «Δικέφαλοι» ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά της UEFA, με τον Πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τον Β’ προκριματικό γύρο του Champions League και την ΑΕΚ να υποδέχεται την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες για τον ίδιο γύρο των προκριματικών του Europa Conference League.

Να κάνει το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ

Πρώτος στη… μάχη των προκριματικών θα πέσει ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου φιλοξενεί το απόγευμα της Τετάρτης (24/07) στην Τούμπα την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για το Champions League. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να κάνουν το πρώτο… βήμα, ενόψει της ρεβάνς στη Βοσνία, σε μία εβδομάδα, το βράδυ της Τετάρτης 31 του μηνός στις 22:00.

Το ευχάριστο για τον Ρουμάνο τεχνικό του «Δικέφαλου του Βορρά» είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα. Αυτός είναι και ο λόγος που στην αποστολή που ανακοίνωσε, πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή μετέχουν οι: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Θυμιάνης, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Να βάλει τις βάσεις η ΑΕΚ

Σέντρα στη νέα σεζόν θα κάνει και η Ένωση. Το «συγκρότημα» του Ματίας Αλμέιδα υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (24/07) την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού γύρου του Conference League. Στόχος για τους «κιτρινόμαυρους» είναι να βάλουν τις βάσεις, ενόψει του δεύτερου αγώνα, την Πέμπτη 1 Αυγούστου στην Ανδόρα.

Ο «Πελάδο» αποφάσισε να αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας, για τις πρώτες αναμετρήσεις με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες τους νεοαποκτηθείς Λαμέλα, Περέιρα και Οντουμπάτζο, αλλά και τον Τσούμπερ που μετείχε στο Euro 2024.

Συγκεκριμένα, στην ευρωπαϊκή λίστα μετέχουν: Μπρινιόλι, Στρακόσα, Θεοχάρης, Ρότα, Πήλιος, Χατζισαφί, Μουκουντί, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Ελίασον, Μάνταλος, Λιούμπιτσιτς, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Κοϊτά, Φερνάντες, Ζίνι.

Οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων

Η σέντρα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα έχει οριστεί για το απόγευμα της Τετάρτης (24/07) στις 20:30. Τηλεοπτικά, το ματς θα καλυφθεί από το Novasports Prime.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες θα ξεκινήσει μισή ώρα αργότερα, ήτοι το βράδυ της Τετάρτης (24/07) στις 21:00 και η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από το Cosmote Sport 1HD.

Συνοπτικά το πρόγραμμα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ:

Τετάρτη 24 Ιουλίου

ΩΡΑ

ΚΑΝΑΛΙ

ΑΓΩΝΑΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

20:30

Novasports 1HD

ΠΑΟΚ - Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Β’ προκριματικός Champions League

21:00

Cosmote Sport 1HD

ΑΕΚ - Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες

B’ προκριματικός Conference League

Σχετικές ειδήσεις