Παναθηναϊκός: Μια… ανάσα απ’ το «τριφύλλι» ο Τετέ!

Παναθηναϊκός: Συμφωνία των «πράσινων» με τη Γαλατάσαραϊ για τον Βραζιλιάνο παικταρά – «Στην Ελλάδα άμεσα ο 24χρονος», λένε οι Τούρκοι!

Παναθηναϊκός: Μια… ανάσα απ’ το «τριφύλλι» ο Τετέ!
epa10872573 Galatasaray's Tete (R) celebrates with team mates after scoring the 2-2 equalizer during the UEFA Champions Legaue group A match between Galatasaray and Copenhagen in Istanbul, Turkey, 20 September 2023. EPA/TOLGA BOZOGLU
1'

Σημαντική μεταγραφή είναι έτοιμος να «κλείσει» ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τη Γαλατάσαραϊ, για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Τετέ. Ο 24χρονος που είχε γεμάτη σεζόν, είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και το κασέ του ξεπερνά τα 2 εκατ. ετησίως. Τόσα θα έπαιρνε και στην Τουρκία, καθώς το συμβόλαιό του είναι για ακόμη τρία χρόνια.

Το deal είναι… μια ανάσα απ’ το να «κλείσει» και να γίνει ο πρώην άσος των Σαχτάρ, Λέστερ, Λιόν, ο ένας απ’ τους δύο ποιοτικούς εξτρέμ που θέλει να βάλει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός. Σημαντική λεπτομέρεια το γεγονός πως όπως όλα δείχνουν θα πρόκειται για κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό.

Μάλιστα, ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, έγραψε στο “X” για αυτό το θέμα:

«Παναθηναϊκός και Γαλατάσαραϊ ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Τετέ. Ο Βραζιλιάνος πάει στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις. Ο μάνατζέρ του που είναι στην Κωνσταντινούπολη, ολοκληρώνει τις διαπραγματεύσεις για αποχώρηση απ’ τη Γαλατά».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή